Старонка 10 з 55 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 91 да 100 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    18
    Рага працягваючы пры пу? служыць у пошуках тлумачэнняў я ў некаторых картах ўжо? зроблены і прачытаныя для curiosit? я знайшоў мод адрас 1cf4b0, што спрабаваў тады ў alfa 147 150cv мяне не змянілася нічога, нават часам адчуваў сябе тып, які спыняў і затым карта, якая пачынаецца 1e5fd6 што я ніколі не спрабаваў на машыне, але менш раз, vista mod. вы ведаеце, што-то ў пі? на гэтыя?ммм

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў NunzioAlfa Visualizza Messaggio
    Рага працягваючы пры пу? служыць у пошуках тлумачэнняў я ў некаторых картах ўжо? зроблены і прачытаныя для curiosit? я знайшоў мод адрас 1cf4b0, што спрабаваў тады ў alfa 147 150cv мяне не змянілася нічога, нават часам адчуваў сябе тып, які спыняў і затым карта, якая пачынаецца 1e5fd6 што я ніколі не спрабаваў на машыне, але менш раз, vista mod. вы ведаеце, што-то ў пі? на гэтыя?ммм
    1cf4b0 ? абмежавальнік ЦІ, так што я б сказаў, што ? цалкам неабходна змяніць яго ў раз? гэта gi? да 100 мм^3/i, у гэтым выпадку для змены звычайнага пу? пакінуць ori, так як не абмежавальнік?!
    1e5fd6 павінна быць карта для маніторынгу працы сістэм ўпырску, так як ператварае плошчу, мм^3/мм^3/s таму я думаю, што тыя, хто зменена і не ведаў, добра, што ўмяшаўся...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    я паглядзеў адрасы..мне не кажуць нічога...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    18
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    1cf4b0 ? абмежавальнік ЦІ, так што я б сказаў, што ? цалкам неабходна змяніць яго ў раз? гэта gi? да 100 мм^3/i, у гэтым выпадку для змены звычайнага пу? пакінуць ori, так як не абмежавальнік?!
    1e5fd6 павінна быць карта для маніторынгу працы сістэм ўпырску, так як ператварае плошчу, мм^3/мм^3/s таму я думаю, што тыя, хто зменена і не ведаў, добра, што ўмяшаўся...
    так ? як гаворка падобная на крывую, якая стаіць пасля педалі ў двух словах, хто яго зрабіў і навошта? гняздо, як карта ўпырску, зразумеў, дзякуй.: -) астатняе, што тычыцца мяне, я б curiosit? чаму? гэтага я бачыў шмат карт!!! (edc 16, але крывыя лямбда служыць змяненне або няма? некаторыя з іх змяняюць іншыя няма

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    так ? як гаворка падобная на крывую, якая стаіць пасля педалі ў двух словах, хто яго зрабіў і навошта? гняздо, як карта ўпырску, зразумеў, дзякуй.: -) астатняе, што тычыцца мяне, я б curiosit? чаму? гэтага я бачыў шмат карт!!! (edc 16, але крывыя лямбда служыць змяненне або няма? некаторыя з іх змяняюць іншыя няма
    той факт, што слугой або менш, змяніць іх, не ? меркаванне, калі вы ведаеце, як працуюць розныя карты, тое, што яна хоча кліент ад аўтамабіля, калі ен ці няма dpf, разумееш лі і як рэдагаваць іх, або, калі пакінуць арыгінальныя...
    Так ? што калі змяніць час ўпырску паліва без карэкціроўкі восі, што IQ іх змяненне становіцца бескарысна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    той факт, што слугой або менш, змяніць іх, не ? меркаванне, калі вы ведаеце, як працуюць розныя карты, тое, што яна хоча кліент ад аўтамабіля, калі ен ці няма dpf, разумееш лі і як рэдагаваць іх, або, калі пакінуць арыгінальныя...
    Так ? што калі змяніць час ўпырску паліва без карэкціроўкі восі, што IQ іх змяненне становіцца бескарысна...
    а сандра...я бачыў файл ori няправільна:P pardon...iq limiter ідзе закрануў толькі калі ? здараецца, логіка працы ECU...занадта шмат mappatori проста адкрыць ecm і даць павелічэнне ў % да cazzum

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    18
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    занадта шмат mappatori
    марые, ты добра сказаў, занадта шмат, есць некалькі, якія ўсе, што есць galletto або mpps gi? яны адчуваюць, хто ведае...я асабіста лічу, што ў гэтай вобласці таксама зарэгістраваны дакладна, ніколі не павінны адчуваць сябе pi? добра, чаму? c'? эвалюцыя працягваецца з ecu, і, такім чынам, вы не атрымаеце ніколі, што gi? вы ведаеце ўсе...а рага дзякуй за rsp

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Для лямбда-зонда і dpfoff глядзець па адрасе
    1de0f6
    0 няма dpf няма датчыка
    1 dfp вы зонда
    2 no dpf вы зонда

з дапамогай гэтага мода, тут, калі я defap і я кладу es 0 ў дыягназ не м з'яўляецца яшчэ машына ? dpf правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў michele30 Visualizza Messaggio
    Для лямбда-зонда і dpfoff глядзець па адрасе
    1de0f6
    0 няма dpf няма датчыка
    1 dfp вы зонда
    2 no dpf вы зонда

з дапамогай гэтага мода, тут, калі я defap і я кладу es 0 ў дыягназ не м з'яўляецца яшчэ машына ? dpf правільна?
    калі ў вас пад рукой, €4, у рэчы розныя €5...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    У канцы прамовы біта defap прапануе прапануе на еўра-4 быў прыводзіцца ў дзеянне сапраўды неабходна, аднак, дэ-з'яўляецца цалкам карту?

Старонка 10 з 55 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •