Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-27-27 -

Абмеркаванне: Думку карта Bravo 1.9 - 120cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    так, некаторыя прадавалі з пазнакай "утверждаемая еўра-5", але я думаю, ніхто не зрабіў гэтага.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    У тэорыі ўсе ЕЎРА-5 аўто, ЗАЦВЕРДЖАНЫХ пасля 1 верасня 2009 года і ПРАДАДЗЕНЫХ пасля 1 студзеня 2011 года.
    Я не risutla, што FIAT, як вядома, нічога перспектыўнага...) у 2007 годзе ен ужо? аўтамабілі ЕЎРА-5.
    Магчыма, я памыляюся, гатовы змяніць свае меркаванне ў выпадку !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    так, некаторыя прадавалі з пазнакай "утверждаемая еўра-5", але я думаю, ніхто не зрабіў гэтага.
    Я памятаю, скаргаў на "новай машынай" людзі, якія купілі гэта ".)." і яна хацела адабрэння €5, але што ? была rifuitata... У рэшце-рэшт €5 ? нарадзіўся такі і проста ў доме, fiat...

Citazione Першапачаткова Напісаў іонаў Visualizza Messaggio
    У тэорыі ўсе ЕЎРА-5 аўто, ЗАЦВЕРДЖАНЫХ пасля 1 верасня 2009 года і ПРАДАДЗЕНЫХ пасля 1 студзеня 2011 года.
    Я не risutla, што FIAT, як вядома, нічога перспектыўнага...) у 2007 годзе ен ужо? аўтамабілі ЕЎРА-5.
    Магчыма, я памыляюся, гатовы змяніць свае меркаванне ў выпадку !
    Мая 159 2.0 ? была набытая ў лютым '10, і ? €5... Перш, чым яе купіць, мне здаецца, што я выпрабаваў ў кастрычніку і былі першыя версіі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Fiat euro5 толькі 1.6 і 2.0, 1.9, усе еўра-4, так, што 159 былі выдаленыя 1.9 150 л. с. так? не зацвярджаецца euro5

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Fiat euro5 толькі 1.6 і 2.0, 1.9, усе еўра-4, так, што 159 былі выдаленыя 1.9 150 л. с. так? не зацвярджаецца euro5
    Гэта было тое, што атрымлівалася, і мне, на самай справе !

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    141
    1.6 і 2.0 з еўра-5 ready азначае, што аўтамабіль павінен быў быць набыты з dpf (у выпадку з 1.6 105л.з чаму? іншыя іх серыі), а затым, калі заканадаўства робіць дазваляла, мог быць riomologata euro5. Трэба было aggiorare праграмнага забеспячэння эбу і паўтарыць тэсціраванне ў установах.

Вікторыі бэкхэм апублікаваў артыкул bravo 1.6 120 купіў euro4 і пераўтворыцца euro5.. Відавочна, што правіць ? за дадатковую плату, для? павялічвае значэнне выкарыстоўваецца..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Хлопцы, я праверыў, і на самай справе аўтамабіль не мантуе DPF...стары ўладальнік ? быў хітры, і ен пазбягаў кідаць 600 € :-)

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •