Стар. 10 з 54 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 91 да 100 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я цалкам згодны з вамі, ciccio, быў, каб даказаць, што з абмеркавання ў прыват, ен выйшаў з, што, на думку некаторых, для 1/5 ціску, неабходна павялічыць x5 час ўпырску, гэта даследаванне хутка, каб даказаць, што, відавочна, не ? так, не ? разлік лінейная, але вельмі складана і патрэбныя спецыяльныя прыборы, каб мець зваротную сувязь, нават аддалена не праўдападобна ;D

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ідэальным, то

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Tidus..***** і паглядзець...? як напісана ў іншы раз...яшчэ пост...не ? адзін gradezza лінейнай...у выніку чаго кропкі на excel..функцыя, якая найбольш набліжаецца ? прыпавесць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Дакладнае Марые, я падзяляю ў поўнай меры !!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    слова для гэтай sfilzata фільтраў дызельнага паліва ўстаноўлены 100mm3, якія знаходзяцца перад rail?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    слова для гэтай sfilzata фільтраў дызельнага паліва ўстаноўлены 100mm3, якія знаходзяцца перад rail?
    прабач мяне, я не аказваецца якіх-небудзь абмежавальнік да 100 мм^3/i незадоўга да чыгуначных...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ghizmo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Авеллино
    Паведамленні
    97
    Адрасы?
    Віншаванні для абмеркавання, хлопцы.
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    18
    Рага працягваючы пры пу? служыць у пошуках тлумачэнняў я ў некаторых картах ўжо? зроблены і прачытаныя для curiosit? я знайшоў мод адрас 1cf4b0, што спрабаваў тады ў alfa 147 150cv мяне не змянілася нічога, нават часам адчуваў сябе тып, які спыняў і затым карта, якая пачынаецца 1e5fd6 што я ніколі не спрабаваў на машыне, але менш раз, vista mod. вы ведаеце, што-то ў пі? на гэтыя?ммм

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў NunzioAlfa Visualizza Messaggio
    Рага працягваючы пры пу? служыць у пошуках тлумачэнняў я ў некаторых картах ўжо? зроблены і прачытаныя для curiosit? я знайшоў мод адрас 1cf4b0, што спрабаваў тады ў alfa 147 150cv мяне не змянілася нічога, нават часам адчуваў сябе тып, які спыняў і затым карта, якая пачынаецца 1e5fd6 што я ніколі не спрабаваў на машыне, але менш раз, vista mod. вы ведаеце, што-то ў пі? на гэтыя?ммм
    1cf4b0 ? абмежавальнік ЦІ, так што я б сказаў, што ? цалкам неабходна змяніць яго ў раз? гэта gi? да 100 мм^3/i, у гэтым выпадку для змены звычайнага пу? пакінуць ori, так як не абмежавальнік?!
    1e5fd6 павінна быць карта для маніторынгу працы сістэм ўпырску, так як ператварае плошчу, мм^3/мм^3/s таму я думаю, што тыя, хто зменена і не ведаў, добра, што ўмяшаўся...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    18
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    1cf4b0 ? абмежавальнік ЦІ, так што я б сказаў, што ? цалкам неабходна змяніць яго ў раз? гэта gi? да 100 мм^3/i, у гэтым выпадку для змены звычайнага пу? пакінуць ori, так як не абмежавальнік?!
    1e5fd6 павінна быць карта для маніторынгу працы сістэм ўпырску, так як ператварае плошчу, мм^3/мм^3/s таму я думаю, што тыя, хто зменена і не ведаў, добра, што ўмяшаўся...
    так ? як гаворка падобная на крывую, якая стаіць пасля педалі ў двух словах, хто яго зрабіў і навошта? гняздо, як карта ўпырску, зразумеў, дзякуй.: -) астатняе, што тычыцца мяне, я б curiosit? чаму? гэтага я бачыў шмат карт!!! (edc 16, але крывыя лямбда служыць змяненне або няма? некаторыя з іх змяняюць іншыя няма

Стар. 10 з 54 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •