Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 50

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45

думку карта grande punto 75 л.з.

добры дзень, сябры я хацеў бы пачаць rimapare нейкай машыны сяброў і сваякоў....і, збіраючы інфа тут і там, я змяніў карту маей вялікай ступені, што вы ? прапанова зрабіць ад свінкі для розных эксперыментаў....
    я хачу спытаць ваша меркаванне на працу ... ... і eventualmento выгляд прапановы па яго ўдасканаленні, перш чым загрузіць яе
    загадзя дзякуй...puppypunto
    File Allegati Файл Ўкладання

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    прывітанне pouppypunto мы павінны працаваць molro на мой погляд, прышчэпкі ад грыпу parzializzato мае карт-аднадумцаў, якія не супадаюць па часе ingezione прычыны выбару ціску рейл гэтак жа вы conziglio працаваць паступова, і вы павінны разлічыць, што гэтыя ecu ідуць рэж. чытаць. з павагай

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    дзякуй марка за адказ..., які вы выкарыстоўваеце для moddare?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    прабачце, але тут гаворка ідзе не аб чым вы moddare, вы змянілі час ўпырску за ўсе, гэта проста мець дым... дарэчы, у вас таксама зменены восі абмежавальнікам крутоўнага моманту... па мне не h сэнс гэтай аперацыі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    прабачце, але тут гаворка ідзе не аб чым вы moddare, вы змянілі час ўпырску за ўсе, гэта проста мець дым... дарэчы, у вас таксама зменены восі абмежавальнікам крутоўнага моманту... па мне не h сэнс гэтай аперацыі...
    Я хачу зразумець што-то....я ад прамой на час ўпырску?як я павінен пачаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў puppypunto Visualizza Messaggio
    Я хачу зразумець што-то....я ад прамой на час ўпырску?як я павінен пачаць?
    перш за ўсе, вы павінны зразумець, як выкарыстоўваць іх у ecu, г. зн. у залежнасці ад ціску паліва і ЦІ запыце. затым вы будзеце рэдагаваць іх, галоўным чынам, выслоўі ЦІ. Тады вы ведаеце, што ціск дызельнага паліва, як правіла, узрастае з павелічэннем абаротаў, таму, калі вы хочаце мець больш? дызель на высокіх прыйдзецца ўмяшацца, асабліва па частцы высокіх ціску ў магістралі rail. Наадварот, што вы хочаце павялічыць басы. На тое, што рухавік на 90% прадукцыйнасці, якія вы можаце мець ў pi? паходзіць ад часу ўпырску, астатняе можна спакойна пакінуць яго крычы...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    перш за ўсе, вы павінны зразумець, як выкарыстоўваць іх у ecu, г. зн. у залежнасці ад ціску паліва і ЦІ запыце. затым вы будзеце рэдагаваць іх, галоўным чынам, выслоўі ЦІ. Тады вы ведаеце, што ціск дызельнага паліва, як правіла, узрастае з павелічэннем абаротаў, таму, калі вы хочаце мець больш? дызель на высокіх прыйдзецца ўмяшацца, асабліва па частцы высокіх ціску ў магістралі rail. Наадварот, што вы хочаце павялічыць басы. На тое, што рухавік на 90% прадукцыйнасці, якія вы можаце мець ў pi? паходзіць ад часу ўпырску, астатняе можна спакойна пакінуць яго крычы...
    дзякуй за ўмяшанне...у той жа час я in bad dad таксама гэта.....думкі?.....дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    выбачайце, але мы проста, чаму? вы павысілі значэнне, якое першапачаткова было 0? затым вы змянілі 3/4 карты... не назад! спачатку трэба зразумець, дзе змяніць! калі вы загружаеце гэтую карту машыны пачаць? паскорыць толькі да абаротаў... і працягваць? да таго часу, пакуль не spengi...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    45
    новую карту...я спадзяюся, што есць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я думаю, ты перабольшыў, але паспрабаваць, у адваротным выпадку вы не разумееце, дзе...

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •