Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: савет core assy 1749VB на VA

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31

савет core assy 1749VB на VA

У той час як я шукаў у сеткі garrett 1749VB некаторыя golf IV GTI/ ibiza cupra мантаваць на месцы маей 1749VA я натыкнуўся на гэта ў ebay на нямецкай мове:

http://www.ebay.it/itm/Turbolader-Ru...ht_1889wt_1049

як вы думаеце, можа пайсці? і калі вы, рэдагавання зрабіць, на мае гайкі арыгінальныя будзе толькі адшліфаваць 1 mm бок ўпускаючы? cos? я, здаецца, зразумеў, чытаючы вакол...
    дзякуй !

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі казаць толькі пра inducer ўсмоктвання,cio? "трохі" рабочага колы,розніца паміж VA і VB і 3,4 мм на самай справе ўсе памеры з'яўляюцца адпаведна 33,6 і 37мм змяніць? таксама дыяметраў з inducer разраду, што 36,6 для VA і 38,3 мм для б...памятаеце, што калі вы хочаце, каб адшліфаваць вашы слімакі гарретт рэкамендуе допуск 3 дзесятых мм для ўсмоктвання і 5 дзесятых-для разгрузкі....тое, што я магу параіць? і пазбегнуць гэтых пакупак на ebay, чаму? шмат разоў гэта "cineserie" spacciate, каб добрыя рэчы...памятаеце, турба-элементы, вельмі далікатны, акрамя таго, што ідуць збалансаваны так маніякальна, каб мець высокую прадукцыйнасць і даўгавечнасць..і нават гарретт з гэтай пункту гледжання напісаць "p"? лепшага, таму што дапускае дысбаланс 2 грама на 50 000 абаротаў...
    а я рэкамендую спусціцца да 0.5 грам на 150 000 абаротаў..і дваццаць турбін, што я рабіў да гэтага часу з такой сертыфікацыі, не ? вярнулася назад, нават на адлегласці veeery часу ад розных штуцэраў..за ўсе мае кліенты адчуваюць turbo, якая штурхае, як у першы дзень....
    Апошні раз рэдагавалася манро; 22-11-2012 ў 19:50
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Дзякуй манро! вельмі..
    А калі я знайшоў адзін 1749VC tdi 170cv, будучы электропневмопривод, я мог бы далучыць яе?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я ведаю, што адрозніваецца ў ****llo калектар на атакі і з атакай вадасьцекавая труба, якая не мае балты, але і тып V-band

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Яшчэ раз дзякуй, вельмі вычарпальны..
    Як вы зразумелі, я ацэньваю толькі гэтыя чаму? 2.0 tdi bkd не мае фланцавых злучэння...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    так, але і ў унікальны сплаў turba+калектары....
    ваш ібіца, cos'??есць 130?
    аднак, калі вы хочаце савета, турбіны ад страху перайсці gtb1756vk audi A4-A6 2.7 tdi..
    вы ****llo адной gt2052v, як выдатак паветра, але eesendo на падшыпніках 2000 абаротаў, вы ў поўнай меры boost, а з gt20 c'? яны хочуць 2500 яшчэ і тостар, вельмі добра, да 220-230cv..калі там дадаць інжэктараў і легка ўбачыць, 260-270cv...
    адзіны недахоп, што трэба modifivare з месцаў 110cv, каб падключыць яе, альбо трэба выкарыстоўваць калектар трубчасты...veeery рэкамендуецца ў дадатак да downpipe мінімум 3-цалевы..
    Апошні раз рэдагавалася манро; 23-11-2012 ў 02:04

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    у мяне A3 2.0 140 л.с.!
    я чуў аб гэтай gtb1756 і ад вас я атрымаў пацверджанне..
    Аднак на сенняшні дзень ? толькі ў азнаямленчых мэтах, ведаючы fragilit? VA між тым, шукаю дзеючая! нават калі машына ў цяперашні час мае 125000 км і чытаючы праз vag дадзеныя ў ecu ? была напісана ў апошні раз у красавіку 2011 года, то есць avr? зроблена па крайняй меры адзін 50ntina тысяч км ад сопоставленного! цяпер есць сімптомы слабеюць, але вы ніколі не ведаеце..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    bh? тое gt1749vc ci v? спакойна, трэба толькі замяніць vaolvola амартызатар геаметрыя...я зразумеў, што вы б ібіца 8в....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў rsteam Visualizza Messaggio
    У той час як я шукаў у сеткі garrett 1749VB некаторыя golf IV GTI/ ibiza cupra мантаваць на месцы маей 1749VA я натыкнуўся на гэта ў ebay на нямецкай мове:

http://www.ebay.it/itm/Turbolader-Ru...ht_1889wt_1049

як вы думаеце, можа пайсці? і калі вы, рэдагавання зрабіць, на мае гайкі арыгінальныя будзе толькі адшліфаваць 1 mm бок ўпускаючы? cos? я, здаецца, зразумеў, чытаючы вакол...
    дзякуй !
    X устанавіць, што correassy трэба адшліфаваць з выпускны сістэмай ўсмоктвання.
    разгрузкі ад 36 да 39,5мм
    ўсмоктванне ад 34 да 36,3мм

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    таксама адрозніваецца ў конформации геаметрыя...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •