Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 40 11-20
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    10
    Прабачце за пытанне, але SID 305 з galletto толькі v53 ? што калі пу? чытанне з бд? Для BDM трапіў з V50 або V51?
    дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    24
    Citazione Першапачаткова Напісаў gameiruz Visualizza Messaggio
    Прабачце за пытанне, але SID 305 з galletto толькі v53 ? што калі пу? чытанне з бд? Для BDM трапіў з V50 або V51?
    дзякуй
    у мяне есць версія v48 (перадапошні), а не закон у паслядоўны, спрабаваў з клонам кітая і еўропы, я ведаю, але ў мяне не было магчымасці паспрабаваць яго, што з новай версіяй V53 можна зрабіць....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    10
    Я V48 і V51, але я не магу чытаць OBD і BDM не маюць ніякіх доказаў. Версія V51 ў V53 я думаю, што гэта толькі пытанне SW драйвер ...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    24
    V48 і v51 маюць той жа hw, у той час як x 53 есць 1 версіі, у адной толькі сістэме прашыўкі і sw адрозніваецца (гэта мае абмежаванні, як не працаваць jtag ...), іншы мае hw-іншаму і sw розныя .. і ? лепшы на дадзены момант ... У некалькіх ўсталеўваю абнаўлення на маім v48 і паглядзім, калі ен ідзе на гэта аўто..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    10
    Я паспрабаваў, я ВЕДАЮ, v53, але і мае абарону ключ... І гэта было сов? легка ... хе-хе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    Я паспрабаваў, я ВЕДАЮ, v53, але і мае абарону ключ... І гэта было сов? легка ... хе-хе
    я не разумею, калі ты змог абнавіць яго!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    24

то есць, то, прабачце, я не зразумеў....
    вам удалося зняць абарону версіі v53? вы зрабілі гэты аўтамабіль?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    10
    Я не мог атрымаць праграмнае забеспячэнне ? абаронены ад ключа. Спрабаваў нават з AES Flasher SW, але без вынікаў ...

Перакладчык ****** не ? вельмі дакладная, прабачце

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    24
    Я не мог атрымаць праграмнае забеспячэнне ? абаронены ад ключа. Спрабаваў нават з AES Flasher SW, але без вынікаў ...

Перакладчык ****** не ? вельмі дакладная, прабачце
    ?

ах, ок, зразумеў

я праграма v 53 я, але не ? дастаткова, каб прымусіць яго працаваць, пеўнік v48 ... я думаю, што служанка яшчэ што-то...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Клоны ў частцы....

З певень на врі я чытаў, renault sid305 ад серыйных, у пару хвілін зрабіў усю працу.

Я заўважыў? я зрабіў проста, на час, каб скончыць чытанне, і машына ? туды ў рэжыме? энергазберагальныя! Таму я не верны варта...

Хто-небудзь ведае, як зрабіць так, заўседы заставацца актыўнымі?? У boot не c'? быў так чытаю, вы не ведаеце, чаму?....

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •