Прывітанне, хлопцы,
я быў сення спосаб вымання золата ў аўто аднаго, заўседы EDC16C39...
я спрабаваў працаваць над гэтым трохі, што вы думаеце?
Прывітанне, хлопцы,
я быў сення спосаб вымання золата ў аўто аднаго, заўседы EDC16C39...
я спрабаваў працаваць над гэтым трохі, што вы думаеце?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-06-2013 да 10:52
Прыкладзеце таксама ori інакш зрабіць цяжка, кожны адказ.
выбачайце, я не разумею..я думаў, што ен адсутнічае ў rar... вось і ўсе :-)
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 06-06-2013 да 10:52
Аўтамабіль мае dpf, праўда?
На мой погляд з педалі ты пачаў рана, вы можаце, пачынаючы ад met? карта moddare, абмежавальнік крутоўнага моманту, шчыра кажучы, мне здаецца абуральным тое, што вы просіце, сістэмы рэцыркуляцыі ог не закрануты, адсутнічаюць абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху.
Для фільтраў turbo, вы можаце даць што-то ў пі? для star ціха, але ўсе роўна можа ісці.
для педалі можа быць, вы маеце рацыю, я бачу, як рэагуе аўтамабіль і, безумоўна, partir? pi? уверх..
lim крутоўнага моманту ? павялічваецца, каб дабрацца да 500nm, калі вы заўважылі, я ўзлез на карту IQ у залежнасці ад абаротаў і крутоўнага моманту, каб дабрацца да 100мм^3 на вр 500nm...? перабольшаныя, па-твойму, вызнача-лім пары такім чынам?
egr я проста забылася :-) цяпер я стаўлю
lim крутоўнага моманту для руху ўніз? 1000 нм
lim turbo іх павелічэнне яшчэ трохі
не, не dsg, калі не памыляюся..павінна быць euro3
Sandro я думаю, што гэта адзін з тых версій, дзе dpf быў абавязковым, не ведае нават ўладальнік, на жаль :-) проста не магу бачыць яго твару, я магу праверыць дыягназ у любым выпадку.*****і вы, здаецца, карту?
калі я магу выказаць мае меркаванне, я педаль то не працуе інтэрнэт, паказана, не пачынаючы пры выключаным рухавіку, а таксама rail і турбонаддувом іх не працуе інтэрнэт, па-рознаму.
Упэўнены, што вы можаце выказаць свае меркаванне, нават добра будуць меркаванні, то чалавек :-) я тут, каб даведацца
Як бы вы гэта турба?