мой асабісты вопыт, на гэтыя аўтамабілі,я пішу толькі файл no dpf і адключаю раз'ем ад ecu cerina без адключэння нічога ад bsi,і я ніколі не меў праблем звычайна няма
мой асабісты вопыт, на гэтыя аўтамабілі,я пішу толькі файл no dpf і адключаю раз'ем ад ecu cerina без адключэння нічога ад bsi,і я ніколі не меў праблем звычайна няма
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Наступным, што я, здараецца, я таксама імкнуся я, для таго, каб адлучыць раздым ад блока кіравання дадатак
Так я бачу, калі мой файл дазваляе без уключэння светлавых сігналаў
Дзякуй прывітанне
КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ
А выбухнуць,нават я раблю тыя ж дзеянні,ніколі не было праблем!!!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Мой вопыт: у некаторых (рэдкіх) выпадках ? поспех, што аўто задавальняе? на дысплеі з'явіцца надпіс "памылка анты-забруджвання".
Адключэнне FAP ад bodycomputer праблема ? вырашана.
Адзін невялікі савет, нават калі off-topic: на гэтых пры націску на выключальнік у сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог (pu? адлучыць раздым ад электрамагнітнага клапана), вы можаце заблакаваць трубу дэпрэсіі ў АДПРАЦАВАЎШЫХ ж (каб перад я паклаў мяч прама на лініі ПЕРАМЕННАГА току,-электрамагнітнага клапана) у адваротным выпадку вы апынецеся з EGR адкрыты, і аўтамабіль, які не ідзе.