Стар. 11 з 14 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі 101-110 з 137

Абмеркаванне: Адмова P0091 Fiat Bravo 1.9 150CV

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    bravosport...не ведаю, ці магу я ўказваць цану..***** і часу, я выдаліў personalemnte ў майстэрні аднаго, прывялі да pompista дня..ў другой палове дня пасля 18.00 машыну на вуліцы з картай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    bravosport, як яна ідзе, памылка ўсе роўна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    цяпер у мяне не было памылкі, я тэстуюць у спакоі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Roccarainola (80030) Na
    Паведамленні
    15
    Citazione Першапачаткова Напісаў bravosport150 Visualizza Messaggio
    цяпер у мяне не было памылкі, я тэстуюць у спакоі
    Усім прывітанне , форум, я engy( autoripatpre pompista common rail) ? я новы падпісчык ,я прачытаў усе papiello, што вы ? напісаў !!як правіла, для таго каб мець добры даход і спажыванне perffetto , помпа hp , і фарсунак ,варта rivisionati, па меншай меры, кожныя сто тысяч км , а, асабліва, пасля таго, супастаўлення!!! што патрабуе больш дакладнасці і пастаянным ціскам, паслугі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне engy...не маглі б вы растлумачыць мне, што карэктаваць у помпа hp?у pompista, сказаў, што ен не прынес...акрамя таго, у мяне есць інжэктар, які выпраўляе больш 2mm3...астатнія ўсе ў 0.3 0.4...што карэктаваць у інжэктар?што варта?таксама ў mp

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Roccarainola (80030) Na
    Паведамленні
    15

рэдакцыя ph bosch cp1

Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Прывітанне engy...не маглі б вы растлумачыць мне, што карэктаваць у помпа hp?у pompista, сказаў, што ен не прынес...акрамя таго, у мяне есць інжэктар, які выпраўляе больш 2mm3...астатнія ўсе ў 0.3 0.4...што карэктаваць у інжэктар?што варта?таксама ў mp
    прывітанне, марые добры пытанне, які вы мне месца!!!! ідзе перапрацаваны, як і вы, рэдакцыя рухавіка , ідзе smondata і правярае ўсе пад мікраскопам або што-аргана -, што яны маюць ці малога радыусу або v? змяніў або v? revisinato , то інжэктар будзе амаль па-за квоты , а затым таксама кантактныя фарсунак ідуць адноўленыя ( усе ) і ўсе пойдзе, правераная на школе, дзе імітуюць ўсе выпрабаванні, ушчыльненне корпуса і высокі ціск , я спадзяюся, што я быў вычарпальны

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    engy, але вы, аказваецца, што на ўваход помпы высокага ціску (дзе трубкі ў разетку, якая ідзе з фільтра дызельнага паліва), c'? невялікі filtrino?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Roccarainola (80030) Na
    Паведамленні
    15
    залежыць ад помпы, які мантуецца , то вы postami тып аўто і год fabricazione і нумар рухавіка , nuro рухавіка ereperibile на пашпарт або на таблічцы з алюмінія, які ляжыць у дыяпазоне рухавіка !!! і я кажу табе, што помпа чысцяць і, калі прыносіць filtrino

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    цяпер я магу сказаць вам, што ? fiat bravo 1.9 mjet 150cv Спорт 2008 года!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Учора давялося ж праблема на Gpunto 1.3 mjet 75cv, быў filtrino, што ляжыць пад гэтым шрубай 19-21 ўсе забітыя. Старанна ачышчаны, праблема вырашана..
    і думаю, што gi? у pompista казаў рэвізіі помпы.

Стар. 11 з 14 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •