Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 31
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    калі вас азнаеміцца з гала 1260 прачытаў толькі табліцы, 64 кб,поўнае чытанне і 448kb,лепш за ўсе тлумачыць праблему і заблакаваны, ці што??
    я чытаў толькі табліцы (64kb) я ecm titanium і не можа знайсці драйвер
    ? карта змененая, і я хацеў бы вывучыць яго

тады я пастаўлю арыгінальны файл замест n?6 і мой на рэдагавана за пераход, але памылка кантрольнай сумы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    гэта ? файл
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 04-06-2013 да 22:26

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    і нармальна, што не знаходзіць нічога tita файл не поўны,калі вы хочаце параўнаць яго з вашым, вы павінны знайсці ori заўседы 64kb і паглядзіце, якія mod 2d,певень, трэба зрабіць поўнае чытанне ад 448kb, і вазьмі тое, банка дадзеных і зрабіце параўнанне з вашым,павінны быць аднолькавага памеру файлы!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    і нармальна, што не знаходзіць нічога tita файл не поўны,калі вы хочаце параўнаць яго з вашым, вы павінны знайсці ori заўседы 64kb і паглядзіце, якія mod 2d,певень, трэба зрабіць поўнае чытанне ад 448kb, і вазьмі тое, банка дадзеных і зрабіце параўнанне з вашым,павінны быць аднолькавага памеру файлы!!
    не атрымалася xk казаў, што мы хацелі-й? паўгадзіны, і-вольны

дзякуй я армо цярпення, то

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў isfedale82 Visualizza Messaggio
    раздражняюць мяне ўсе данясення, упэўнены, што праблема ? мой, але што такое форум вучыцца або што-нешта іншае
    ці трэба ў момант, калі вы не ведаеце чаго-то!?і калі вам не тлумачыць, або трымае, калі bannate......

аднак файл ? пашкоджаны, чаму? я быў няправы, я, чытаючы яго з каня (я думаю, што не вельмі добра для гэтага эбу)
    выслухайце мяне,мне здаецца, што я заўседы даступны і не здаецца мне зрабіць wiseguy ні з кім, але калі нумары супадаюць, але не хапае толькі пачатковыя 5, таму што вазьмі, не так добра, тое, што я напісаў першапачаткова?
    і не толькі,я irrito я, калі вы робіце губляць час, таму што мне трэба было postassi файл ложак, і першы адказ быў бы, што ваш файл пашкоджаны або вы казалі, што былі толькі табліцы, і мы не хацелі, 3 старонкі,comunqueti я кажу, што калі ў вас ложак з певень ты прачытаў толькі табліцы і што тытан не прызнае, але тым не менш, карты у 2d,добры вечар, і ў наступны раз добра тлумачыць усе спачатку і, можа быць, не трэба спрэчак.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    для вылічэння ck трэба праверыць, ці, калі певень робіць гэта аўтаматычна, калі ен гэта робіць не гэта падстава для турботы,для таго каб выраўнаваць два файла, т. е. тое, што 448kb і тое, ваш 64kb проста пакладзеце файл з 448kb па адрасе 06479e і файл з 64 кбайт па адрасе 00479e-вы бачыце выдатна, што і было зроблена ў вашым файле.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    вы, замест вашага файла 64kb адноўлены ў арыгінал, таму вы можаце ўбачыць у 2d зьмены, якія былі зроблены на вашым файле ложак з машыны,паглядзець кожны, з тым, каб навукоўцы нешта добрае робяць,добрая праца.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    вы, замест вашага файла 64kb адноўлены ў арыгінал, таму вы можаце ўбачыць у 2d зьмены, якія былі зроблены на вашым файле ложак з машыны,паглядзець кожны, з тым, каб навукоўцы нешта добрае робяць,добрая праца.
    дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    1

p351

добры дзень, я новы на форуме..усім прывітанне! а я файл золата qsta аўтамабілі, напрыклад? мой аўтамабіль? гэта не робіць мяне загрузіць ne спампаваць файл? як мне гэта зрабіць?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў eprom91 Visualizza Messaggio
    добры дзень, я новы на форуме..усім прывітанне! а я файл золата qsta аўтамабілі, напрыклад? мой аўтамабіль? гэта не робіць мяне загрузіць ne спампаваць файл? як мне гэта зрабіць?
    прывітанне,бачыў, што вы новы на форуме я заклікаю цябе чытаць правілы і прадставіць на адпаведнай раздзел,то, калі тваю абмеркавання ці ведаеце вы, што файл ўжо маецца ў нашай базе дадзеных, дзе есць арыгінальныя файлы, размешчаныя маркі і мадэлі з больш info такім чынам, нават калі б не было гэтага файла не было снд? тут, але ў базе дадзеных, і тут проста ўставіць спасылку,акрамя таго, каб прымацаваць файл трэба сціснуць rar,добры працяг.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •