Старонка 9 з 55 PrimaПерад ... 789101119 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 81 да 90-х 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    адносна выступлення павелічэнне дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску, вось што я вучыўся з ўпырску 120cv 8v рухавік 1.9 JTDm

у 200bar +100% ціск = +72% дызельнага паліва уводзяць
    у 300bar +100% ціск = +72% дызельнага паліва уводзяць
    у 400bar +100% ціск = +66% дызельнага паліва уводзяць
    у 600bar +100% ціск = +55% дызельнага паліва уводзяць
    у 800bar +100% ціск = +52% дызельнага паліва уводзяць

такім чынам, у самай справе ? функцыя лагарыфмічнай limitatata ад памеру млына тонкага памолу
    павелічэнне ціску павелічэнне ўпырску памяншаецца, хоць і не рэзка
    мне здаецца, разлік мала фізічнага ціску і расходу іх не можаце звязаць непасрэдна вы павінны спачатку прайсці іншыя велічыні,... ціск, яго можна прывязаць да хуткасці? хуткасць? вы можаце звязаць на час, але калі не condireri геаметрыі сопла вы не можаце дабрацца ў межах дасяжнасці ... і інжэктар не пакласці на рахунак матэматыкі, што c'? за яго працы наўрад ці можна разглядаць у якасці канала ch сканчаецца соплам,... разлікі, што вы робіце-гэта адносіны, якія не заўседы можна apolicare чаму? пэўныя эмпірычнаму ...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    і тады raddoppianto ціск вы не можаце matenere у той жа час ўпырску...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я цалкам згодны з вамі, ciccio, быў, каб даказаць, што з абмеркавання ў прыват, ен выйшаў з, што, на думку некаторых, для 1/5 ціску, неабходна павялічыць x5 час ўпырску, гэта даследаванне хутка, каб даказаць, што, відавочна, не ? так, не ? разлік лінейная, але вельмі складана і патрэбныя спецыяльныя прыборы, каб мець зваротную сувязь, нават аддалена не праўдападобна ;D

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    ідэальным, то

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Tidus..***** і паглядзець...? як напісана ў іншы раз...яшчэ пост...не ? адзін gradezza лінейнай...у выніку чаго кропкі на excel..функцыя, якая найбольш набліжаецца ? прыпавесць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Дакладнае Марые, я падзяляю ў поўнай меры !!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    мне здаецца, разлік мала фізічнага ціску і расходу іх не можаце звязаць непасрэдна вы павінны спачатку прайсці іншыя велічыні,... ціск, яго можна прывязаць да хуткасці? хуткасць? вы можаце звязаць на час, але калі не condireri геаметрыі сопла вы не можаце дабрацца ў межах дасяжнасці ... і інжэктар не пакласці на рахунак матэматыкі, што c'? за яго працы наўрад ці можна разглядаць у якасці канала ch сканчаецца соплам,... разлікі, што вы робіце-гэта адносіны, якія не заўседы можна apolicare чаму? пэўныя эмпірычнаму ...
    згодны, гаворка не робіць маршчынкі! Хаця, што б мы ўсе матэматычныя веды для вызначэння ўсяго, нам не хапае, аднак частка звязаныя з фактарамі adimensionali, якія неабходныя і якія вынікаюць з эксперыментаў для нас irreplicabili...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    слова для гэтай sfilzata фільтраў дызельнага паліва ўстаноўлены 100mm3, якія знаходзяцца перад rail?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ghizmo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Авеллино
    Паведамленні
    97
    Адрасы?
    Віншаванні для абмеркавання, хлопцы.
    FGThec V2 Master
    Kess V2 + K-Tag Master

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    слова для гэтай sfilzata фільтраў дызельнага паліва ўстаноўлены 100mm3, якія знаходзяцца перад rail?
    прабач мяне, я не аказваецца якіх-небудзь абмежавальнік да 100 мм^3/i незадоўга да чыгуначных...

Старонка 9 з 55 PrimaПерад ... 789101119 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •