На патрыманыя аўтамабілі ў гонках на паскарэнне выключаюць l электроніка і рэгулююць усе ўручную
На патрыманыя аўтамабілі ў гонках на паскарэнне выключаюць l электроніка і рэгулююць усе ўручную
у спаборніцтвах трафей монабрэндавых l электронікі ? арыгінальны і выдаляюцца ўсе стратэгіі, залежныя ад нормаў па барацьбе з забруджваннем або абмежаванні для вытворчасці магутнасці, але потым усе-электроніка арыгінальныя.
Наладзіць турба адрозніваецца ад крычы, сара вельмі цяжка, я, каб пазбегнуць праблем, я абраў для механічнай налады з кранам, і г.д...
я ведаю, што ? адказ зніжкай, а ? цяжка толькі для тых, хто не мае веды, каб зрабіць там?....l альтэрнатывай ўстаноўкі механікі ? альтэрнатыва паездцы на
[QUOTE=carmageddon;46813]я ведаю, што ? адказ зніжкай, а ? цяжка толькі для тых, хто не мае веды, каб зрабіць там?....l альтэрнатывай ўстаноўкі механікі ? альтэрнатыва
Адказ вельмі са зніжкай, веды есць, але без доказаў на паперы, не думаю, што нам удасца, сандра я згодны на вашы цяжкасці? мне цяжка думаць, адключыць кантролер...
цытую з вікіпедыі
"... абмежаванне па хуткасці? максімальная ? ўсталеўваю з таго, што калі на выхадзе з лапатак дасягаецца хуткасць? sonica, мы апыняемся тварам да сцяны гуку (або конус Маха), г. зн хвалі ціску, што робіць s? паток вадкасці апынецца больш? або менш перарывістай. Ен кажа, што кампрэсар дасягнуты мяжа накачкі (або surge limit або surge flow на англійскай мове). У disequilibratura відавочнай крыльчаткі адбываецца менавіта ад таго, што ціск на савок, не ? раўнамернае..."
каб прызнаць яго шукае які-то відэа на youtube, тыя, якія вы знойдзеце крайніх выпадках, калі вы набліжаецеся або пераходзіць трохі ў рост вы не тыя эфекты, і вы не будзеце чуць яго, вы разумееце, чаму? турбіна-то? балансаваць ў самыя кароткія тэрміны. Каб пазбегнуць гэтага, вы павінны studiarti добра compressor map турбіны, што горы, але рэдка знаходзяць...
вы, як у гэтай публікацыі, chocke груба ставіцца да мяжа турбіны, на турбокомпрессоры аўтамабільныя, узнікае на высокіх абарачэннях і дасягаецца той парог хуткасці? вала турбіны пу? ўзрасце, а ціск наддува солі мала. ? гэта ? менш небяспечным, чым рост, хоць і значна павялічвае знос.