Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237

цікава, погляд на карту astra 1.7 cdti z17dth ecu bosch edc16c9 943_268

прывітанне ўсім, мой сябар astra sw 1.7 cdti ecu edc16c9 943_268
    я чытаў ecu з mpps v5, і я ад дзіўнага файлы 1 мега нягледзячы на тое, што праграміст казаў, што пісаў толькі ecu
    я здабыў файл ложак з bdm 943_268 заўседы мега-і параўноўваючы яго былі вельмі розныя адкрыцця файла з драйверамі ecm 1.61, але я не ведаю, што змяніць, чаму? ? першы раз, калі я адкрываю edc16c9

заклік

да эксперта, які дае мне парады, што змяніць, каб зрабіць яе больш легкай, гуллівай і змяненне павінна быць зроблена на файл-ложак ці на тое, закупленыя bdm і калі я пішу тое, procuratodopo ўнясення змяненняў з супроць дапамогі ес " рызыка, што блок ecu ?
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    "прывітанне", але ? першы раз, калі вы адкрываеце файл edc16c9 або ў першы раз, што трэба mod файл?чаму c9 ці што гэта ? заўседы bosch edc16, такім чынам, карты сон-заўседы тыя. калі вы ведаеце, што рабіць, пачынае што-то рабіць ці, па крайняй меры, тое, што вы ведаеце і тое пошта мод, які вы дапамаглі мне, дзе вы знаходзіцеся ў бядзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    для выступлення чытання я прытрымліваюся філасофіі заўседы пісаць файл чытаць з такім жа інструментам і на той жа машыне... у прыватнасці, калі вы perplessit? чытайце ў bdm ecu, cos? вы заўседы можаце вярнуцца назад...

Для карту, як сказаў mafani ? класічны edc16... боку ад карты педаль, то абмежавальнікі крутоўнага моманту, лямбда-turbo, абмежавальнік turbo, і калі c'? патрэбен rail і загадзя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    файл, які я здабыў ? чытаў bdm мая perplessit? зыходзіць з таго, што, параўноўваючы два файла, файл-ложак з mpps ўяўляе з радкоў, прамой і ў іншым есць крывыя і як быццам mpps ен не чытаў ну я думаю першая частка файла , калі блок ecu з файл, што там? не магу разблакаваць bdm? я прыкладаю файл да рэдагавання
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 01-06-2013 ў 09:36

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў andrew64 Visualizza Messaggio
    файл, які я здабыў ? чытаў bdm мая perplessit? зыходзіць з таго, што, параўноўваючы два файла, файл-ложак з mpps ўяўляе з радкоў, прамой і ў іншым есць крывыя і як быццам mpps ен не чытаў ну я думаю першая частка файла , калі блок ecu з файл, што там? не магу разблакаваць bdm? я прыкладаю файл да рэдагавання
    выбачайце, але параўноўваючы яго з файлы, размешчаныя ў пачатку абмеркавання вы не разумееце нічога, што першапачаткова вы партыі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    выбачайце, але параўноўваючы яго з файлы, размешчаныя ў пачатку абмеркавання вы не разумееце нічога, што першапачаткова вы партыі?
    Праблема, што врі BDM і врі MPPS яны не вельмі сумяшчальныя..
    я рэкамендую змываць яго канкрэтнага cio? ці спосабы, то, ложак з BDM або спосабы чытання MPPS
    і напішы тое, што на ложак.
    нават s? я павінен сказаць, што чытанне MPPS не пераканае мяне, што шмат..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я не бачыў гэты файл, але радкі прамыя, аб якім вы кажаце ў файле ложак з mpps з-за частковага чытання, што робіць інструмент дыягназ. Калі вы давяраеце рэзервовага капіявання ў bdm, што ў вас есць, то ідзіце спакойна! У любым выпадку, калі па нейкай прычыне вы страціце змесціва ключы, кадоўкі фарсунак і г.д. і да т.п. вы павінны scodificare карту чытаць bdm (ад аднаго), перад запісам, калі б ваш вы можаце загрузіць яго, без праблем!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    прывітанне sandromarciano
    дзякуючы сваей даступнасці? і info
    калі я бяру файл, ложак з mpps і ricostruisco частку, якой не хапае было б лепш перапісаць гэта пасля in bad dad?
    вы можаце зірнуць на мод файл і даць мне парады ? я б не хацеў, каб нанесці шкоду .

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    раю табе не пісаць гэты мод.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні