Старонка 8 з 55 PrimaПерад ... 67891018 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 71 да 80 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    14
    я размаўляў учора ўвечары з tidus (мы ведаем, што "асабіста"), у прынцыпе тое, як я ? паведаміў, ад ingeniere bosch, ? накшталт dutycicle кіравання рухавіком, у асноўным ecu ведае, што павінен праверыць і commisurare ўсе параметры ў залежнасці ад абаротаў. прайшоў то такіх эбу перастае кантраляваць некаторыя параметры ... не s? на жаль, сказаць вам, я не хацеў сказаць больш. для t рухавіка, я маю на ўвазе пераўтварэння тэмпературы рухавіка (h2o).
    працягваючы крыху больш? далей мы знаходзім дзве іншыя крывыя, перапынак з 1200, і сярод максімальныя значэння 8192, то ? карту і адразу ж пасля кантролю, патоку паветра, функцыя пераўтварэння педаль (не карту педаль ? добра адрозніваецца)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Наколькі я разумею, не вельмі важна з пункту гледжання прадукцыйнасці, ці не так?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    14
    з пункту гледжання прадукцыйнасці не маюць цікавасць, нават калі з'? сказаць, што адзін хоча змяніць turbo, і, такім чынам, вызначыць пі? паветра на датчык выдатку паветра павінны agirci вышэй (на другія, першы ? не мае значэння, я выкарыстоўваю, каб праверыць на наяўнасць абаротаў на мокрай дарозе за межамі крывой у нізкіх перадач такім чынам, што калі прыйдзецца выразаць станавы не ? жорсткай, але паступовае, што дазваляе лепш здымкі на наступную перадачу)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    мой дарагі сябар, двайняты!! добра!!! вось мы ўсе цяпер

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gemini89 Visualizza Messaggio
    я размаўляў учора ўвечары з tidus (мы ведаем, што "асабіста"), у прынцыпе тое, як я ? паведаміў, ад ingeniere bosch, ? накшталт dutycicle кіравання рухавіком, у асноўным ecu ведае, што павінен праверыць і commisurare ўсе параметры ў залежнасці ад абаротаў. прайшоў то такіх эбу перастае кантраляваць некаторыя параметры ... не s? на жаль, сказаць вам, я не хацеў сказаць больш. для t рухавіка, я маю на ўвазе пераўтварэння тэмпературы рухавіка (h2o).
    працягваючы крыху больш? далей мы знаходзім дзве іншыя крывыя, перапынак з 1200, і сярод максімальныя значэння 8192, то ? карту і адразу ж пасля кантролю, патоку паветра, функцыя пераўтварэння педаль (не карту педаль ? добра адрозніваецца)
    я прыйшоў я сказаць, што гэта карту, каб праверыць іншыя параметры, на самай справе мы знаходзім аналаг на многіх дызельных рухавікоў з CR цалкам розныя, як аб'ем, так і на вытворцы, tattavia сваю канкрэтную функцыю, усе яшчэ не ведаю, нават, чаму? карту ? характэрны толькі ад восі, што паказвае працэнт (8192), іншыя восі нам не хапае...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    гэтак жа, я заўседы сумняваюся, на гэтай карце я не выявіў матэрыяльныя выгады,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    адносна выступлення павелічэнне дызельнага паліва ў залежнасці ад ціску, вось што я вучыўся з ўпырску 120cv 8v рухавік 1.9 JTDm

у 200bar +100% ціск = +72% дызельнага паліва уводзяць
    у 300bar +100% ціск = +72% дызельнага паліва уводзяць
    у 400bar +100% ціск = +66% дызельнага паліва уводзяць
    у 600bar +100% ціск = +55% дызельнага паліва уводзяць
    у 800bar +100% ціск = +52% дызельнага паліва уводзяць

такім чынам, у самай справе ? функцыя лагарыфмічнай limitatata ад памеру млына тонкага памолу
    павелічэнне ціску павелічэнне ўпырску памяншаецца, хоць і не рэзка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    з-й? 100% ціск, што вы маеце на ўвазе? Напрыклад, вы хочаце сказаць, 200bar + 100%(200bar) і пры гэтым захаваць аб'ем дызельнага паліва, што ў вас у 200bar, паколькі гэта павялічвае час ўпырску?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    +100% cio? падваенне ціску, захоўваючы ў той жа час inj

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    практычна як павялічваецца працэнт дызельнае паліва ўпырскваецца, захоўваючы ў той жа час ўпырску і падваенне ціску rail

Старонка 8 з 55 PrimaПерад ... 67891018 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •