Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі з 68 31-40

Абмеркаванне: Fiat Bravo 1.9 jtdm 150cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    або c'? дызель таксама ў зоне абаротаў, у якім адбываецца ( праверыць-то карту прыжываецца, пу? здарыцца ) або паніжае трохі прэс-turbo ( як правіла, у некаторых раенах ? pi? адчувальныя да piccare, нават калі вы пакінеце крычы, калі ад + дызель )

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    я прапаную зрабіць часопіс, каб убачыць, калі дызель ўводзілі ? сапраўды тое, што вы ўсталявалі... На маей 120cv mjet я заўважыў, што падчас хуткіх пераходных працэсаў ecu iniettava-й? дызель, адпаведны з рознымі абмежавальнікамі... Як быццам не прынятыя пад увагу некаторыя з гэтых але, толькі карту пераўтварэнні пара - iq

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Безумоўна, вам трэба? пераканайцеся таксама, што гэта, я не пайшоў далей, чым iq максімальны ў восі duty c. Геаметрыі.... Для гэтага я прапаную зрабіць часопіс і сачыць за дызель...
    Я кажу гэта, таму што я таксама ў першы час я працаваў з duty c. Каб паспрабаваць вырашыць гэтую праблему...
    Аднак гэта можа? быць, што нашы 2 праблемы, мы па сваей прыродзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    у рэшце рэшт ? тое ж самае, чаму? вы апынецеся з IQ вышэй, але карту duty cycle прадуманы, каб IQ менш, то ў вас есць пік, ненадакучлівы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Я думаў, што дзейнічаць непасрэдна на цаўе ад waste gate у мэтах зніжэння пікавай і супраціў, якія выступаюць супраць лапаткі на выхадзе газаў. Вырабіць прыемнае з карысным! што вы кажаце!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    ? не... вы Не можаце зрабіць так... Не ? турбіна фіксаванай геаметрыі з перепускного клапана з прывадам ад ціску паветра на ўсмоктванні, тут кантроль ? электронны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Citazione Першапачаткова Напісаў cjack Visualizza Messaggio
    ? не... вы Не можаце зрабіць так... Не ? турбіна фіксаванай геаметрыі з перепускного клапана з прывадам ад ціску паветра на ўсмоктванні, тут кантроль ? электронны
    Спрабаваў (не для гэтай машыны) па іншых прычынах, і працуе. ? ен мае рацыю, сандра. Я rifletuto

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    Спрабаваў (не для гэтай машыны) па іншых прычынах, і працуе. ? ен мае рацыю, сандра. Я rifletuto
    у выпадку турбіны павялічылася і розніца ціску, як вы дзейнічаеце.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    у выпадку турбіны павялічылася і розніца ціску, як вы дзейнічаеце.
    у выпадку турбіны плюс, каб зрабіць працу добра, я прыступаю cos?:
    перад выкл. кантралеры (PID) і, рэгулюючы duty зменнай геаметрыі я раблю так, каб заўседы мець вымеранае ціск вышэй, чым мэта (некалькі мбар, гэты факт rinseriscono PID і пу? даць-то ў пі? у duty з высокай патоку дызельнага паліва, каб мець overboost і ўступлення ў ціск падчас нязначных turbo. Усе гэта патрабуе, аднак, шматлікія выпрабаванні, для якіх шлях pi? хутка ? каб ўставіць модуль, у якім вы пу? рэгулярныя пікавая і пастаянная.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    у выпадку турбіны плюс, каб зрабіць працу добра, я прыступаю cos?:
    перад выкл. кантралеры (PID) і, рэгулюючы duty зменнай геаметрыі я раблю так, каб заўседы мець вымеранае ціск вышэй, чым мэта (некалькі мбар, гэты факт rinseriscono PID і пу? даць-то ў пі? у duty з высокай патоку дызельнага паліва, каб мець overboost і ўступлення ў ціск падчас нязначных turbo. Усе гэта патрабуе, аднак, шматлікія выпрабаванні, для якіх шлях pi? хутка ? каб ўставіць модуль, у якім вы пу? рэгулярныя пікавая і пастаянная.
    і калі вы адключыце pid карту duty не вы d? pi? спасылку дакладную, каб прымусіць працаваць geo...я baserei толькі на параметр, які трэба наладзіць (гэта значыць, калі ў вас занадта шмат ціску на высокіх rpm усталюйце лапаткі, каб не мець жа, калі ў вас адставанне ў ніз... не ? проста тое, што вы хочаце зрабіць, калі ў ланцугі зваротнай сувязі, рыскі, кантролер той, хто вырашае, якім будзе? уваходны сігнал на прывад? для мяне, у сетку проста наладзіць спасылкі так? pid calcoler? выхад не толькі на бягучае значэнне, але таксама і на мінулыя і на хуткасці? змены...

Старонка 4 з 7 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •