хлопцы, дайце мне руку, каб знайсці ўсе элементы кіравання на renault scenic 1.9 dci 120 edc16c3 hw0281011776 прыкладаю крычы, загадзя дзякуй
прыкладаю чытання bdm
хлопцы, дайце мне руку, каб знайсці ўсе элементы кіравання на renault scenic 1.9 dci 120 edc16c3 hw0281011776 прыкладаю крычы, загадзя дзякуй
прыкладаю чытання bdm
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
паспрабуйце скінуць ад e517e ў e519e
калі не працуе, кажу табе яшчэ пару адрасоў
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ок вешчуноў імкнуся, і хай вы ведаеце,
нада вентылятары ў мяч, а не частка, і бачыў у пойдуць на врі
вельмі добра....паспрабуйце гэта
я гэтыя два сумневы, як становішча
калі не ідзе, то я не ведаю
Апошні раз рэдагавалася magi1984; 29-05-2013 да 00:18
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
легенда таксама паспрабуйце што-небудзь іншае рашэнне, што мы казалі , калі ок пошце вынікі!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Усе ок на кароткі вам месца вынік!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
у выпадку станоўчага выніку, вы ведаеце, дзе размясціць файл крычы,спасылку на файл, ori,каналы, зоны зменены і адрасы напісаны.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]