Не трэба, каб вярнуць яго
Адзін ult пытанне: таму? калі з mpps v12 раблю ecu id. Я чытаю дадзеныя, а затым аднаўлення файлы ў сеткі, апрацаваць і запісаць у Ecu я не павінен мець праблем? На жаль, у сапраўдны момант падтрымліваюцца ў мяне толькі вопыт на Edc16c39 альфа, што я заўседы рабіў без праблем.
Вы bdm? Калі засадзіць у запісе, і вы не можаце яго вярнуць, як вы?
ці, магчыма, вы атрымаеце gallo2, можа быць, з крамы, форуму, што дазваляе зэканоміць час для рэзкі і чытаць, так як ен атрымлівае доступ да базы дадзеных у інтэрнэце, каб спампаваць файл крычы, калі ўсе зроблена id ecu.
Прадказаць, няма, але прадухіліць, вядома, вы з hw пк не ў канфлікце , з досыць батарэі і кабель і раздым usb не забітыя, аўтамабільны акумулятар зараджаны і камунальныя паслугі, якія не з'яўляюцца абавязковымі ( у тым ліку агні порта ) на off.
Прынятыя меры, статыстычна рызыкі памяншаюцца, а затым на выбар чалавека, калі ісці ці не на аперацыю або ісці і купляць загадзя, есць bdm.
Не проста...... Каб быць упэўненым , і вы dir? pi? нават не на 100%, але, па меншай меры, каб мець бяспеку аднавіць ECU ў выпадку блакавання трэба чытаць поўны bdm