вы можаце мне растлумачыць як вы гэта зрабілі? нам я пераблыталіся p?, як паступіць, крок за крокам?
вы можаце мне растлумачыць як вы гэта зрабілі? нам я пераблыталіся p?, як паступіць, крок за крокам?
тое есць два файла, адзін ? ўстаноўкі партоў ў перспектыве, то есць патч, я кажу файла (ScanMaster-ELM 1.9.0.0 Патч), калі ўсталеўваеце гэта на другі экран, вы выходзіце ў цэнтр старонкі паслядоўны, што вы segnerai, пасля завяршэння ўстаноўкі абнаўлення, калі вы сыходзіце праграмнае забеспячэнне будзе прасіць? рэгістрацыя для пачатку вы размяшчае на поле, што паслядоўны, што вы калі-то напісалі гэта раней, і.......вы alllego малюнка экрана паслядоўны
прывітанне
2013-05-26_170029.jpg
дакладнае, то вы ўсталюеце праграмнае забеспячэнне, і вы гэтага не зробіце, пачынаючы, затым ўсталюйце патч і пасля avii праграмнага забеспячэння раней, калі ўсталеўваеце патч на экран, падобны на той, які я табе адправіў, я цябе ідзе паслядоўны вас капіруеце, а затым ўстаўляеце яго дзе кажа вам register / ад'езду праграмнага забеспячэння, паглядзець, што з экрана install code і пад нам ваш серыйны тады, калі ен кажа вам кампаніі, я змясціў два лісты, я магу працягнуць і запісы
цяпер запіс можна паўтарыць у меню ? c'? registre і riprovi і паглядзець, калі ен ідзе
дазвольце мне ведаць,
выдатна! працуе, але вы можаце? выкарыстоўваць толькі на альфа-і opel ці нават на іншы аўтамабіль?
на самай справе, з маей bmw cominica хоць і кажа мне, мала, а з fiesta 1.4 tdci мой брат не кантактуе
я думаю, cos? на самай справе bmw ? у снежні 2004 года, у той час як fiesta ? у красавіку 2003 года, хто-то спрабаваў усталяваць scantool?