Старонка 7 з 16 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 з 161

Абмеркаванне: спіс sw для elm327

Прагляду " Гібрыд"

garret
    Guest
    вы можаце мне растлумачыць як вы гэта зрабілі? нам я пераблыталіся p?, як паступіць, крок за крокам?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    тое есць два файла, адзін ? ўстаноўкі партоў ў перспектыве, то есць патч, я кажу файла (ScanMaster-ELM 1.9.0.0 Патч), калі ўсталеўваеце гэта на другі экран, вы выходзіце ў цэнтр старонкі паслядоўны, што вы segnerai, пасля завяршэння ўстаноўкі абнаўлення, калі вы сыходзіце праграмнае забеспячэнне будзе прасіць? рэгістрацыя для пачатку вы размяшчае на поле, што паслядоўны, што вы калі-то напісалі гэта раней, і....... вы alllego малюнка экрана паслядоўны

прывітанне

2013-05-26_170029.jpg

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў hyrosat Visualizza Messaggio
    тое есць два файла, адзін ? ўстаноўкі партоў ў перспектыве, то есць патч, я кажу файла (ScanMaster-ELM 1.9.0.0 Патч), калі ўсталеўваеце гэта на другі экран, вы выходзіце ў цэнтр старонкі паслядоўны, што вы segnerai, пасля завяршэння ўстаноўкі абнаўлення, калі вы сыходзіце праграмнае забеспячэнне будзе прасіць? рэгістрацыя для пачатку вы размяшчае на поле, што паслядоўны, што вы калі-то напісалі гэта раней, і....... вы alllego малюнка экрана паслядоўны

прывітанне

2013-05-26_170029.jpg
    ок, я зрабіў, але мне кажа : "incorrect registration key(s)" дзе я памыляюся? калі мяне пытаюць імя і кампанія, я пакідаю user і кампанія не стаўлю нічога, праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    дакладнае, то вы ўсталюеце праграмнае забеспячэнне, і вы гэтага не зробіце, пачынаючы, затым ўсталюйце патч і пасля avii праграмнага забеспячэння раней, калі ўсталеўваеце патч на экран, падобны на той, які я табе адправіў, я цябе ідзе паслядоўны вас капіруеце, а затым ўстаўляеце яго дзе кажа вам register / ад'езду праграмнага забеспячэння, паглядзець, што з экрана install code і пад нам ваш серыйны тады, калі ен кажа вам кампаніі, я змясціў два лісты, я магу працягнуць і запісы

цяпер запіс можна паўтарыць у меню ? c'? registre і riprovi і паглядзець, калі ен ідзе

дазвольце мне ведаць,

garret
    Guest
    выдатна! працуе, але вы можаце? выкарыстоўваць толькі на альфа-і opel ці нават на іншы аўтамабіль?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    59
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    выдатна! працуе, але вы можаце? выкарыстоўваць толькі на альфа-і opel ці нават на іншы аўтамабіль?
    на многія іншыя аўтамабілі! мы кажам, што залежыць-й? ад elm, у залежнасці ад таго, як размаўляе з ecu, а ад аўтамабіляў
    мы кажам, што з alfa, fiat і lancia перастрахавацца
    а з opel nn ? prp канкрэтнага cos? як і іншыя аўтамабілі групы PSA

garret
    Guest
    на самай справе, з маей bmw cominica хоць і кажа мне, мала, а з fiesta 1.4 tdci мой брат не кантактуе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    77
    на самай справе, з маей bmw cominica хоць і кажа мне, мала, а з fiesta 1.4 tdci мой брат не кантактуе
    Таксама залежыць ад года аўтамабіля, і калі бензін або дызель
    Сумяшчальнасць, вядома, з бензін з 2001 года-дызеля з 2004 года

garret
    Guest
    я думаю, cos? на самай справе bmw ? у снежні 2004 года, у той час як fiesta ? у красавіку 2003 года, хто-то спрабаваў усталяваць scantool?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    77
    я думаю, cos? на самай справе bmw ? у снежні 2004 года, у той час як fiesta ? у красавіку 2003 года, хто-то спрабаваў усталяваць scantool?
    Паверце ? cos?, не ? праблема праграмнага забеспячэння, але пратакол сувязі

Старонка 7 з 16 PrimaПерад ... 56789 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •