Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 38
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    праверыць штраф злучэнняў, амаль упэўнены, што c'? некаторыя праблемы на праводкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Хлопцы з праводкі я зрабіў усе магчымыя доказы, можна сабе ўявіць...вядома, магчымасці? такія: праводка, датчык выдатку паветра, ecu.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    але ecu не ведаеш-адкрыць ? можа быць, вы знойдзеце след выпаленай і вярнуць у сажалку

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў dvdtuning Visualizza Messaggio
    Хлопцы з праводкі я зрабіў усе магчымыя доказы, можна сабе ўявіць...вядома, магчымасці? такія: праводка, датчык выдатку паветра, ecu.
    тады нагадаем, што вы паставілі на датчык і ў вас выяўлены сігнал зменнай, што сыходзіць з мма і не паглядзець,справядліва, такім чынам, не можа трапіць на блок кіравання вы вымералі напружанне, якое паступае ад блока кіравання да debbimetro і есць 5 вольт ? маса і есць мы, усе доказы прыводзяць да датчыка паветра, які вы замянілі, вы замянілі спинетта у гэты момант з другога і з праводкай, акрамя ведаў tuti сігналы ў ecu вачэй 3 драты ад эбу рухавіка адзін, то вы знаходзіцеся 31, сілкуе musuratore паветранай масы прадстаўніцтва пад засцерагальнік, які ідзе ад скрынкі rel? і сілкуецца датчык тэмпературы
    калі ў прысутнасці ўсіх сігналаў вам не хапае толькі расходомер паветра што-то не вяртаецца, ці не гарыць індыкатар або сігнал не бачыў эбу,
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Citazione Першапачаткова Напісаў danny677 Visualizza Messaggio
    але ecu не ведаеш-адкрыць ? можа быць, вы знойдзеце след выпаленай і вярнуць у сажалку
    я спрабаваў з другога ecu, перадаючы справядліва e2p, але памылка застаецца.
    Калі адключаю расходомер, у дадатак да памылкі дадзенай мне ад тэмпературы такім чынам, як мяркуецца, тэмпературы працуе.
    Я ponticellato тры правады наўпрост ад датчыка да эбу, так і праз раз'ем жгута правадоў, так і з fastom непасрэдна ў датчыку.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    хлопцы, але гэта экю пу? пішыце, bdm? я адкрыў рэзкі пластыка, але я не знайшоў пляцоўках...хто-то мае фота ці ўказанне аб тым, як гэта зрабіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    акрамя ecu і, выключаючы вымяральнік сілы рэчаў, павінна быць што-то ў праводцы, не ўцякай, я ведаю..
    гэта delphi ў bdm не робіце, толькі obd2 ці школе

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    вы павінны ўбачыць, калі прыбор мае як масу, што напружанне для ўключэння схемы ў рукі
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    l памылка te lo f? зняць і затым вернецца?зніміце фланец l-egr і выпрабаванні

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Памылка будзе выдаліць яго і вяртаецца, як толькі вы ўключаеце карціну. На самай справе паспрабуе? зняць гэты фланец.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •