Прывітанне, то я цяпер не дома, дзе torner? 3 - .. я Цябе прашу спампаваць файл з нумарам sw 1037506095 копію на вашым розным крокам, што знаходзіцеся ў кіравання рухавіком.. так сказаць з карты педаль да карты limitatricidel rail... Калі вы яшчэ не знайшлі гэты файл вяртання табе месца. Я вырашыў, cos?.. Спадзяюся, што гэта быў d дапамогу, дайце мне ведаць
Que гэты файл
Не ? яшчэ, што абнаўлення ECU на пытанне .. У альфа-пачалі казаць, што былі c замяніць фарсункі і ўсе 20 впускных і выпускных клапанаў.... Як толькі вы зменіце карту і перапісаць, праблема, што стогнамі і скардзіўся, што не вы ? pi? - пра... вам Не застаецца, што паспрабаваць . Прывітанне
У
Праблема не ўзнікае гарачы, але бенс? халодная.... Трохі fumosita белы пры пуску і мінімальнай танцор.... Што тычыцца motorizzazzione 2.4 210cv я рады, і да гэтага часу ніколі важныя праблемы.....
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-05-2013 да 20:59
? проста... Вазьмі файл з sw095 фінал..нагрузкі на ecm... і вазьмі свой файл ori-так вы дзе, як правіла, змесціце файлы mod. Затым, пачынаючы з карты педалі пракруціць і ўсе варыяцыі 095 скапіявалі колькі аб'ектаў іх на ваш... калі скончыце, захавайце файл і напісаць .
Тады, калі не можаце проста вяртанне ў Сардзініі я бачу, мінскае
прывітанне lucatuning вось змяненне рабіць што тычыцца праблем, адхіленняў у холад...
капіраванне, а таксама крокам на карту, што ECM вызначае ў якасці пара пры пуску і паспрабаваць, павінна пайсці вельмі добра cos?, тады, калі c'? для акоўкі яшчэ сее-што вы бачыце, зыходзячы з вашых дарожных выпрабаванняў.
Я даў прырашчэння на аснове вопыту, на мой рухавік, калі зроблены ўсе выпрабаванні, вы ўбачыце, калі рухавік па-ранейшаму мае некаторыя ваганні ў аб/temp асаблівых адхіленнях cos? вы можаце ўдакладніць карту, дадаўшы яшчэ якой-то момант у патрэбнай крывой.
![]()
Я гатовы файл ce вы мне параілі.
Проста ў мяне есць час, я паспрабую!!!
Мы спадзяемся, добра......
Вам з гэтым справіцца? ведаць, як ідзе!!!