Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 40 11-20

Абмеркаванне: info alfa brera 2.4 210cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Мне патрэбныя толькі лічбы hw і sw

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    lucatuning я пацвярджаю, што з певень v2 чытаць без праблем, я ніколі не чытаецца v2, але певень v1 закона, каля 40 хвілін.

працэнт рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як апісана, здаецца верным, нават калі, відавочна, не азначае, што функцыі на самай справе правільна ў realit?.

Для выдалення egr не выкарыстоўваць разоў, лепш зрабіць яго за руку...калі чалавек карту вам на дапамогу, выключыць яе правільна.

Тады я так, а legendaryslave было б карысна таксама ведаць значэння карэкцыі усе 5 фарсунак такім чынам, каб выключыць іх няспраўнасць і prex дыферэнцыяльнай проста каб зразумець, калі ў вас праблемы з dpf, хоць ? мала верагодна, што праблема звязаная з ім.

НАВІЧОК L'avatar di lucatuning
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    lucatuning я пацвярджаю, што з певень v2 чытаць без праблем, я ніколі не чытаецца v2, але певень v1 закона, каля 40 хвілін.

працэнт рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як апісана, здаецца верным, нават калі, відавочна, не азначае, што функцыі на самай справе правільна ў realit?.

Для выдалення egr не выкарыстоўваць разоў, лепш зрабіць яго за руку...калі чалавек карту вам на дапамогу, выключыць яе правільна.

Тады я так, а legendaryslave было б карысна таксама ведаць значэння карэкцыі усе 5 фарсунак такім чынам, каб выключыць іх няспраўнасць і prex дыферэнцыяльнай проста каб зразумець, калі ў вас праблемы з dpf, хоць ? мала верагодна, што праблема звязаная з ім.
    Ок дзякуй, проста механічна вырабіць? выпрабаванні, выкліканыя механік і я чытаю файл , то мы ўбачым, што рабіць
    у merito.Poi, растлумачце мне, як адключыць egr manualmente.Neanche ecusafe выконвае працу правільна??

Citazione Першапачаткова Напісаў lucatuning Visualizza Messaggio
    Ок дзякуй, проста механічна вырабіць? выпрабаванні, выкліканыя механік і я чытаю файл , то мы ўбачым, што рабіць
    у merito.Poi, растлумачце мне, як адключыць egr manualmente.Neanche ecusafe выконвае працу правільна??
    Прабачце, але я пішу з тэлефона
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-05-2013 да 23:15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Такім чынам, ecusafe таму defap рэгулярна, але няхай l засмечвання на 1000%, але гэта не змяняе нічога. C'? біт пакласці і пломбаў. Я цяпер сон па-за дома паслугі торн? сярод дзесяці дзен, але калі вы кажаце, то дадзеныя, якія я прасіў, давайце вырашаць праблему, што твая Spider.... Ен таксама і мой, і будзьце ўпэўненыя, што не фарсункі ne помпа hp ne нічым іншым.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў oakley1 Visualizza Messaggio
    Такім чынам, ecusafe таму defap рэгулярна, але няхай l засмечвання на 1000%, але гэта не змяняе нічога. C'? біт пакласці і пломбаў. Я цяпер сон па-за дома паслугі торн? сярод дзесяці дзен, але калі вы кажаце, то дадзеныя, якія я прасіў, давайце вырашаць праблему, што твая Spider.... Ен таксама і мой, і будзьце ўпэўненыя, што не фарсункі ne помпа hp ne нічым іншым.
    Ок, дзякуй ,толькі я ўсе, што трэба месца
    гэты файл.

Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    дакладна пацвярджаю, што казалі oakley1, ecusafe на што ecu працуе добра для defap, што трэба зрабіць гэта ўручную было б нашмат больш? комплекс, адзіны недахоп ecusafe ? што пакідае intasameno 1000% (толькі пытанне эстэтыкі, зрэшты, не стварае праблем у машыне).
    Выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зручны для edc16c39, так што не варта іх з ecusafe або раз і рызыкаваць, што б парушыць некаторыя біты з dtc....
    толькі што запампаваў карту я вам скажу, як дзейнічаць далей ;-)
    Дзякуй Паўлу і ( калегі на форуме) што і бескарыслівасць!!!
    ВІНШУЮ ЎСІХ І ПЕРСАНАЛУ!!!!
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-05-2013 да 23:16

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    50
    Ок, дзякуй ,толькі я ўсе, што трэба месца
    гэты файл.

Дзякуй Паўлу і ( калегі на форуме) што і бескарыслівасць!!!
    ВІНШУЮ ЎСІХ І ПЕРСАНАЛУ!!!!
    Я аднавіў файл brera крычы. І гэта
    0281014459-10373927 - fiat 51820069.
    Файл я праверыў з адным у маім распараджэнні і можа быць прыменена( CKS)
    Хто-то Мне пу? дапамагчы??

Я ў свой невялікі вопыт ( не ne механік і нават не эксперт у электронным выглядзе), я раблю гэта запал)
    я думаю, што з-за праблем быць зрабіць нельга, варта замяніць:
    1) абнаўленне файла
    2) клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог з ладу, я брудны ( зрэшты, як зачыніць у электронным выглядзе ? фізічна з фланцем)
    3) выпраўленне файлаў на халодным рухавіку ( не ведаю, што чапаць)
    4) праблема fap, што не зможа рэгенераваць ( выклікана
    карта выраблена каля 1 гады таму, і тады ўзята класічная паліў занадта
    і кожны раз запаліў лямпу fap ) і спажываў
    цягнік шын у месяц
    5) ці гэта можа быць матылек, якая і ўстаноўлена на
    ва впускном калектары.
    .
    Дзякуй загадзя, x супрацоўніцтва
    Lucatuning.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Я аднавіў файл brera крычы. І гэта
    0281014459-10373927 - fiat 51820069.
    Файл я праверыў з адным у маім распараджэнні і можа быць прыменена( CKS)
    Хто-то Мне пу? дапамагчы??

Я ў свой невялікі вопыт ( не ne механік і нават не эксперт у электронным выглядзе), я раблю гэта запал)
    я думаю, што з-за праблем быць зрабіць нельга, варта замяніць:
    1) абнаўленне файла
    2) клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог з ладу, я брудны ( зрэшты, як зачыніць у электронным выглядзе ? фізічна з фланцем)
    3) выпраўленне файлаў на халодным рухавіку ( не ведаю, што чапаць)
    4) праблема fap, што не зможа рэгенераваць ( выклікана
    карта выраблена каля 1 гады таму, і тады ўзята класічная паліў занадта
    і кожны раз запаліў лямпу fap ) і спажываў
    цягнік шын у месяц
    5) ці гэта можа быць матылек, якая і ўстаноўлена на
    ва впускном калектары.
    .
    Дзякуй загадзя, x супрацоўніцтва
    Lucatuning.
    на жаль, у 2.4, што ты, як іншыя ? р? ната дрэнна...
    практычна ўсе пакутуюць ад адхіленняў і мінімум непастаянны гарачы, рухавік кульгае... і г.д....

з добрай налады, вы можаце паспяхова выдаліць 90% праблем, якія церпяць....

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    50
    Citazione Першапачаткова Напісаў oakley1 Visualizza Messaggio
    У
    Праблема не ўзнікае гарачы, але бенс? халодная.... Трохі fumosita белы пры пуску і мінімальнай танцор.... Што тычыцца motorizzazzione 2.4 210cv я рады, і да гэтага часу ніколі важныя праблемы.....
    Ок, толькі вы можаце мне растлумачыць, як гэта зрабіць, ці робіце мяне мець зменены файл ад цябе, таму я імкнуся, калі ідзе лепш??
    Сення механік закрыла рэцыркуляцыі з фланцам і zoppiccare і амаль зніклі
    усе, але дыму халоднай працягвае гэта рабіць x 1-2 мін. Затым перадае іх.
    Адна рэч, у замку запальвання вы чуеце ціканне тып фарсункі сліва дызельнага паліва і механік думаеце, гэта звязана з фарсунак. (у 100.000km) Mahh!!! Ведаю, як вырашыць гэтую праблему....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    дакладна пацвярджаю, што казалі oakley1, ecusafe на што ecu працуе добра для defap, што трэба зрабіць гэта ўручную было б нашмат больш? комплекс, адзіны недахоп ecusafe ? што пакідае intasameno 1000% (толькі пытанне эстэтыкі, зрэшты, не стварае праблем у машыне).
    Выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зручны для edc16c39, так што не варта іх з ecusafe або раз і рызыкаваць, што б парушыць некаторыя біты з dtc....
    толькі што запампаваў карту я вам скажу, як дзейнічаць далей ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Колькасць sw мне здаецца дзіўным. Загрузіць карту на ecm і напішыце, што ад. L hw я разумею

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •