Мне патрэбныя толькі лічбы hw і sw
Мне патрэбныя толькі лічбы hw і sw
lucatuning я пацвярджаю, што з певень v2 чытаць без праблем, я ніколі не чытаецца v2, але певень v1 закона, каля 40 хвілін.
працэнт рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў, як апісана, здаецца верным, нават калі, відавочна, не азначае, што функцыі на самай справе правільна ў realit?.
Для выдалення egr не выкарыстоўваць разоў, лепш зрабіць яго за руку...калі чалавек карту вам на дапамогу, выключыць яе правільна.
Тады я так, а legendaryslave было б карысна таксама ведаць значэння карэкцыі усе 5 фарсунак такім чынам, каб выключыць іх няспраўнасць і prex дыферэнцыяльнай проста каб зразумець, калі ў вас праблемы з dpf, хоць ? мала верагодна, што праблема звязаная з ім.
Ок дзякуй, проста механічна вырабіць? выпрабаванні, выкліканыя механік і я чытаю файл , то мы ўбачым, што рабіць
у merito.Poi, растлумачце мне, як адключыць egr manualmente.Neanche ecusafe выконвае працу правільна??
Прабачце, але я пішу з тэлефона![]()
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-05-2013 да 23:15
Такім чынам, ecusafe таму defap рэгулярна, але няхай l засмечвання на 1000%, але гэта не змяняе нічога. C'? біт пакласці і пломбаў. Я цяпер сон па-за дома паслугі торн? сярод дзесяці дзен, але калі вы кажаце, то дадзеныя, якія я прасіў, давайце вырашаць праблему, што твая Spider.... Ен таксама і мой, і будзьце ўпэўненыя, што не фарсункі ne помпа hp ne нічым іншым.
Я аднавіў файл brera крычы. І гэта
0281014459-10373927 - fiat 51820069.
Файл я праверыў з адным у маім распараджэнні і можа быць прыменена( CKS)
Хто-то Мне пу? дапамагчы??
Я ў свой невялікі вопыт ( не ne механік і нават не эксперт у электронным выглядзе), я раблю гэта запал)
я думаю, што з-за праблем быць зрабіць нельга, варта замяніць:
1) абнаўленне файла
2) клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог з ладу, я брудны ( зрэшты, як зачыніць у электронным выглядзе ? фізічна з фланцем)
3) выпраўленне файлаў на халодным рухавіку ( не ведаю, што чапаць)
4) праблема fap, што не зможа рэгенераваць ( выклікана
карта выраблена каля 1 гады таму, і тады ўзята класічная паліў занадта
і кожны раз запаліў лямпу fap ) і спажываў
цягнік шын у месяц![]()
5) ці гэта можа быць матылек, якая і ўстаноўлена на
ва впускном калектары.
.
Дзякуй загадзя, x супрацоўніцтва
Lucatuning.
Ок, толькі вы можаце мне растлумачыць, як гэта зрабіць, ці робіце мяне мець зменены файл ад цябе, таму я імкнуся, калі ідзе лепш??
Сення механік закрыла рэцыркуляцыі з фланцам і zoppiccare і амаль зніклі
усе, але дыму халоднай працягвае гэта рабіць x 1-2 мін. Затым перадае іх.
Адна рэч, у замку запальвання вы чуеце ціканне тып фарсункі сліва дызельнага паліва і механік думаеце, гэта звязана з фарсунак. (у 100.000km) Mahh!!! Ведаю, як вырашыць гэтую праблему....
дакладна пацвярджаю, што казалі oakley1, ecusafe на што ecu працуе добра для defap, што трэба зрабіць гэта ўручную было б нашмат больш? комплекс, адзіны недахоп ecusafe ? што пакідае intasameno 1000% (толькі пытанне эстэтыкі, зрэшты, не стварае праблем у машыне).
Выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог ? зручны для edc16c39, так што не варта іх з ecusafe або раз і рызыкаваць, што б парушыць некаторыя біты з dtc....
толькі што запампаваў карту я вам скажу, як дзейнічаць далей ;-)
Колькасць sw мне здаецца дзіўным. Загрузіць карту на ecm і напішыце, што ад. L hw я разумею