ах, ок, зразумеў, хоць мой, на шчасце, не мае dpf![]()
ах, ок, зразумеў, хоць мой, на шчасце, не мае dpf![]()
mandamela ў лічку мне і я буду ведаць,... кіравання, у прынцыпе, гісторыя аўтамабіля, і давайце паглядзім, калі мы прыйшлі да <
вось чаму і была defappata але ў мінулым яно было!
ен? але на самай справе? як вы бачыце? як я магу ўбачыць, калі ? была defappata, пад я не заўважыў ніякіх dpf.
Я ведаў, што euro4 былі без dpf, а затым я быў няправы?
Таксама ў fiat ecu scan, аднак, не прымушае мяне рабіць ні адзін з варыянтаў, якія ўключаюць у dpf, як калі gi? тэс ведае што ? без dpf, як пу? быць?
але ад арыгінальнай карце, што я выклаў у іншым пасце вы можаце праверыць, ці, калі мой аўтамабіль быў dpf?
прагрэс у вас есць скрынка pm поўнай вы можаце вызваліць крыху?
хлопцы, але гэты голас, які кажа: адлегласць ад апошняга 97800km, што азначае, па-вашаму?
Cio? калі ў fiat riculta, што зрабілі скід на 30000km затым 62000km і тады я браў што было 97000km і я падумаў, што ў fiat ў 98000km ў выніку скіду ў 98000km, цяпер ен 119288km, што азначае, што запіс па-вашаму?
хлопцы, тое, што вы думаеце?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-05-2013 ў 21:40
Raga, але, калі яны змененыя ў odometroi км, ці есць спосаб даведацца гэта?
усе, што вы можаце? высветліць, калі вы хочаце быць упэўненыя, перайсці ад аднаго, што рамонт одометров, і калі ? сумленны вы dir? калі хто-то паклаў нам рукі? як правіла, маюць тэндэнцыю пакрываць, а ў тым аўто, калі дэмантаваць карціну мы бачым, калі есць зварныя швы дзіўныя, для атрымання тлумачэнняў, вам трэба Nyo
увагу на тое, што вы кажаце ce закон, які кажа ясна, ідзі ў крымінальную!
затым для гаворкі, што нават наса не бачыць км і ўсе падробка, вытворцаў abs бачаць параметры на блок кіравання abs і блок кіравання, які счытвае км з дапамогай датчыкаў), што нават у дом маці (аўтамабільнай) і дазвол не кажучы ўжо пра вас і мяне з рознымі дыягназ врз і не
я бачыў, што я атрымаў, каб паглядзець вопыт на аўтамабіль, аварый не было запыту ад пракурора частак прыкладзены: майстэрня,дом маці і вытворца антыблакіровачнай сістэма (аўтамабіль і скончылася ў адхон і ce бег амаль мертвы, які зрабіў скаргу, судовая таму што сцвярджаў, што аўтамабіль не frenava)
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ну і дарма-l адзін legend вы без праблем з працы!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)