Стар. 17 з 18 PrimaПерад ... 715161718 АпошняеUltima
Вынікі 161-170 172
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Сення дажджлівы дзень ... Нічога не тэст.. Спадзяюся на заўтра .ночы ўсім..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Абнаўленне... Я перазагрузкі зноў карту з некаторым павелічэннем ў pi? на dw ,я даў крокам дадатковая gi? ад 1500 г і 30% нагрузкі да 3500giri.. Цяпер сродкам, і праявіў сябе як прагрэсія,не перавышае, аднак, 67 м3 ўпырску, ps я спрабаваў, як я спытаў Сандра mod толькі палова карты,ну так і з першай паловай, што з другой св не ідзе больш?..( ці лепш вярнуцца ori).. час ўпырску autocom ne delphi у мяне см, ціск турбо, прыходзіць да Max = 1370..(2370)..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ок, на аснове гэтых дадзеных мы бачым, кінуць ўжо? з меркаванняў.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    ок, на аснове гэтых дадзеных мы бачым, кінуць ўжо? з меркаванняў.
    ..ну першае, што мне прыходзіць у галаву, што я натыкнуўся на ECU bloccatissima, ці нас цікавіць што-то прапусцілі..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Яшчэ адна рэч, я хацеў спытаць,гэта тып адлюстравання рызыкі некаторыя правісання механік.? На мой погляд няма, не маючы закрануў нават авансавыя плацяжы (я думаю), і ў фонд, атрымаўшы крокам 10% мала..attend? меркаванне экспертаў..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    я таксама так лічу, што вы далі занадта мала крокам для таго, каб шкоду.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    калкі не страціць нічога, у любым выпадку я бы я цябе я б да павелічэння моцна абмежавальнікі крутоўнага моманту.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    калкі не страціць нічога, у любым выпадку я бы я цябе я б да павелічэння моцна абмежавальнікі крутоўнага моманту.
    Дзякуй, Sandro., зараз спрабую некалькі сотняў км, каб зразумець трохі добра, нават ****llo расход паліва, што змяняе.. Тады, магчыма, modificher? яшчэ.. Калі вы асвятліць мне на ўсе гэта? што ? было зроблена, і не ў тым ліку ўсе вушы і вочы, каб чытаць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    вы, паспрабуйце, ну так знайсці, калі ен мае дзіўныя паводзіны, часам, або калі ідзе ўсе гладка. Як эканоміі паліва не дачакаешся, чисс? ch?... лічыць, што ацаніць гэта скарачэнне прыйдзецца паспрабаваць застацца ў перадачах-й? доўгія спіны-й? нізкія і паспрабаваць рэалізаваць пі? крутоўны момант больш.
    У любым выпадку, калі я гадзіну або каля таго, я бачу, растлумачыць мае бягучыя высновы

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    вы, паспрабуйце, ну так знайсці, калі ен мае дзіўныя паводзіны, часам, або калі ідзе ўсе гладка. Як эканоміі паліва не дачакаешся, чисс? ch?... лічыць, што ацаніць гэта скарачэнне прыйдзецца паспрабаваць застацца ў перадачах-й? доўгія спіны-й? нізкія і паспрабаваць рэалізаваць пі? крутоўны момант больш.
    У любым выпадку, калі я гадзіну або каля таго, я бачу, растлумачыць мае бягучыя высновы
    Adir ісціна? будзе ўжо? добры фінішу, захаваўшы бягучыя спажывання, гэта павелічэнне крутоўнага моманту... за Ўсе.італія нам з гэтым справіцца? падарунак сонца( Турын, Лигурия) паспрабуе? сродкі, і вы падкажыце, на ўсе ..

Стар. 17 з 18 PrimaПерад ... 715161718 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •