Сення дажджлівы дзень ... Нічога не тэст.. Спадзяюся на заўтра .ночы ўсім..
Сення дажджлівы дзень ... Нічога не тэст.. Спадзяюся на заўтра .ночы ўсім..
Абнаўленне... Я перазагрузкі зноў карту з некаторым павелічэннем ў pi? на dw ,я даў крокам дадатковая gi? ад 1500 г і 30% нагрузкі да 3500giri.. Цяпер сродкам, і праявіў сябе як прагрэсія,не перавышае, аднак, 67 м3 ўпырску, ps я спрабаваў, як я спытаў Сандра mod толькі палова карты,ну так і з першай паловай, што з другой св не ідзе больш?..( ці лепш вярнуцца ori).. час ўпырску autocom ne delphi у мяне см, ціск турбо, прыходзіць да Max = 1370..(2370)..
ок, на аснове гэтых дадзеных мы бачым, кінуць ўжо? з меркаванняў.
Яшчэ адна рэч, я хацеў спытаць,гэта тып адлюстравання рызыкі некаторыя правісання механік.? На мой погляд няма, не маючы закрануў нават авансавыя плацяжы (я думаю), і ў фонд, атрымаўшы крокам 10% мала..attend? меркаванне экспертаў..
я таксама так лічу, што вы далі занадта мала крокам для таго, каб шкоду.
калкі не страціць нічога, у любым выпадку я бы я цябе я б да павелічэння моцна абмежавальнікі крутоўнага моманту.
вы, паспрабуйце, ну так знайсці, калі ен мае дзіўныя паводзіны, часам, або калі ідзе ўсе гладка. Як эканоміі паліва не дачакаешся, чисс? ch?... лічыць, што ацаніць гэта скарачэнне прыйдзецца паспрабаваць застацца ў перадачах-й? доўгія спіны-й? нізкія і паспрабаваць рэалізаваць пі? крутоўны момант больш.
У любым выпадку, калі я гадзіну або каля таго, я бачу, растлумачыць мае бягучыя высновы