хлопчыкі, я кідаю іх...выпадку можа быць датчык выдатку паветра адказчыка?
можа, але ў маім выпадку я спрабаваў нават другі, а затым у дыягназ, як значэнне масы паветра вымяраецца і аб'ектыў знаходзяцца
я хацеў бы ведаць, ветліва, калі я магу бачыць экран
рашэнне, якое знайшлі для позніх мадэлях ? іх выдаленне, па-відаць, было адзінае магчымае рашэнне, праект ідэальнага ў гэтым свеце не існуе, нават інжынеры не памыляюцца, і тое, што мама, bmw не зрабіў ніякай афіцыйнай скаргі на гэтую праблему, кажа аб спекуляцыі для мэтаў чыстай прыбытку на запасныя часткі, а затым кожны з іх ? ****** думаць так, як лічыць патрэбным
факт ? што некаторыя не разумеюць, камерцыйныя стратэгіі, якія яны за гэтыя недахопы, у некаторых выпадках гэтыя часткі cagionevoli ўстанаўліваюцца спецыяльна для таго, каб прыцягнуць кліента на замену led zeppelin з яго заробку для дылераў, і дома маці, і той факт, што гэтыя недахопы не былі, ідуць заклікі афіцэраў, кажа аб шматлікіх рэчах
Я думаю, што праект клапанаў, так жа добра, як я сказаў раней, на паведамленне n*65, павінны, вядома, змяніць яго ў лепшы бок, я скажу вам, чаму? я апынуўся на BMW320d 150hp,
павярнецеся, выпраўцеся swirl car ўзнікалі ў вас на нізкіх абаротах трохі лянота, і спажываў трохі больш, яго чорны дым з выхлапных газаў, а таксама да мінімуму.
запусціўшы карту ў doc вырашае ўсе самым лепшым чынам, мой спажываў менш, і было больш? наладзіць на нізкіх абарачэннях, я кажу 3000, што, магчыма, паводзіны адрозніваецца ад 2000, я выконваў тую ж задачу ў іншым, які мае bmw 320d, як ваша, але кали і недахопаў, вамі згаданыя , не прадстаўлены