Старонка 7 з 23 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di nasone147
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    авеллино
    Et
    40
    Паведамленні
    141
    Citazione Першапачаткова Напісаў hyrosat Visualizza Messaggio
    табе, што дэфект быў машына дакладна? seghettava на паступовае паскарэнне і штуршок ад 2800rpm ненармальная? чаму? гэтыя я ведаю, сімптомы маей машыны, калі вы паглядзіце некалькі пастоў таму, вы ўбачыце кампаненты, якія я змяніў, і вы кажаце-й? дыягназ не прымушае мяне рабіць сення я ўбачыў, што не прымушае мяне рабіць рэалізацыі рэгулятара ціску дызельнага паліва (што павінна быць тое, што ідзе на помпа дызельнага паліва), але гэты кавалак я замяніў на мінулым тыдні

mih mah?

прывітанне і Дабро запрашаем
    дзякуй за сардэчна запрашаем ..імпульс, мне было, ок? trafilava алей, і я вырабляў гэты шум, металічны ад 1000/1300rpm..астатняе няма сімптомаў, пералічаных вамі,то мне шкада табе гаварыць пра гэта, але я думаю, праблема дзе-то ў іншым месцы!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    хлопчыкі, я кідаю іх...выпадку можа быць датчык выдатку паветра адказчыка?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    можа, але ў маім выпадку я спрабаваў нават другі, а затым у дыягназ, як значэнне масы паветра вымяраецца і аб'ектыў знаходзяцца

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    я хацеў бы ведаць, ветліва, калі я магу бачыць экран

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    я вам studierei трохі гідрадынамікі, перш чым рабіць пэўныя заявы!
    не паставіць іх, у выпадку, выконваюць дакладныя і карысныя для рухавіка cos? як і ўсе карыстальнік.
    тое, што вы б знятыя і як рады, што не дазваляе? можам сказаць, дысертацыя на працу або утыліты? калі не avvallate ад тэстаў, не верыце?

не се л я з вамі, гэта ясна, але я не згодны на дэзінфармацыі (у дадзеным канкрэтным выпадку)

не ў крыўду.
    Згодны цалкам alice , калі есьць прычына, то будзе", адзіная праблема, і не мала, і іх распад, можа іх у іншы матэрыял, можа быць, трывалей, не ведаю,
    аднак dovvrebbero знайсці якое-небудзь рашэнне больш надзейна.

garret
    Guest
    рашэнне, якое знайшлі для позніх мадэлях ? іх выдаленне, па-відаць, было адзінае магчымае рашэнне, праект ідэальнага ў гэтым свеце не існуе, нават інжынеры не памыляюцца, і тое, што мама, bmw не зрабіў ніякай афіцыйнай скаргі на гэтую праблему, кажа аб спекуляцыі для мэтаў чыстай прыбытку на запасныя часткі, а затым кожны з іх ? ****** думаць так, як лічыць патрэбным

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    рашэнне, якое знайшлі для позніх мадэлях ? іх выдаленне, па-відаць, было адзінае магчымае рашэнне, праект ідэальнага ў гэтым свеце не існуе, нават інжынеры не памыляюцца, і тое, што мама, bmw не зрабіў ніякай афіцыйнай скаргі на гэтую праблему, кажа аб спекуляцыі для мэтаў чыстай прыбытку на запасныя часткі, а затым кожны з іх ? ****** думаць так, як лічыць патрэбным
    І праўда, што BMW не зрабіў нічога, але мама Fiat зрабіў гэтак жа

garret
    Guest
    факт ? што некаторыя не разумеюць, камерцыйныя стратэгіі, якія яны за гэтыя недахопы, у некаторых выпадках гэтыя часткі cagionevoli ўстанаўліваюцца спецыяльна для таго, каб прыцягнуць кліента на замену led zeppelin з яго заробку для дылераў, і дома маці, і той факт, што гэтыя недахопы не былі, ідуць заклікі афіцэраў, кажа аб шматлікіх рэчах

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Я думаю, што праект клапанаў, так жа добра, як я сказаў раней, на паведамленне n*65, павінны, вядома, змяніць яго ў лепшы бок, я скажу вам, чаму? я апынуўся на BMW320d 150hp,
    павярнецеся, выпраўцеся swirl car ўзнікалі ў вас на нізкіх абаротах трохі лянота, і спажываў трохі больш, яго чорны дым з выхлапных газаў, а таксама да мінімуму.

garret
    Guest
    запусціўшы карту ў doc вырашае ўсе самым лепшым чынам, мой спажываў менш, і было больш? наладзіць на нізкіх абарачэннях, я кажу 3000, што, магчыма, паводзіны адрозніваецца ад 2000, я выконваў тую ж задачу ў іншым, які мае bmw 320d, як ваша, але кали і недахопаў, вамі згаданыя , не прадстаўлены

Старонка 7 з 23 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •