я б не хацеў, што б яна засталася адкрытай, і перепускного клапана або, што есць ва ўсякім выпадку некаторыя prblema да крыльчаткі
я б не хацеў, што б яна засталася адкрытай, і перепускного клапана або, што есць ва ўсякім выпадку некаторыя prblema да крыльчаткі
калі вы чуеце шум металічныя проста прымае колаў марш ? упэўнены, turbo!!есць толькі мінулае, паверце!!![]()
табе, што дэфект быў машына дакладна? seghettava на паступовае паскарэнне і штуршок ад 2800rpm ненармальная? чаму? гэтыя я ведаю, сімптомы маей машыны, калі вы паглядзіце некалькі пастоў таму, вы ўбачыце кампаненты, якія я змяніў, і вы кажаце-й? дыягназ не прымушае мяне рабіць сення я ўбачыў, што не прымушае мяне рабіць рэалізацыі рэгулятара ціску дызельнага паліва (што павінна быць тое, што ідзе на помпа дызельнага паліва), але гэты кавалак я замяніў на мінулым тыдні
mih mah?
прывітанне і Дабро запрашаем
Хлопцы, я на маей 147 агорнутыя я адчуваю, што, як мінімум, на рухавік падае нерэгулярна. на практыцы вагаецца 50 -80 абаротаў.. але не заўседы робіць гэта, і робіць гэта, як на гарачы рухавік, што халодны! зменены рэгулятар дызель помпа, а таксама датчык rail, фарсункі ок. probabli, што яны swirl? відавочна, не ? permante дэфект. агорнутыя такой f? і агорнутыя няма! вядома, я адчуваю, што гэта-небудзь адхіленняў? як мінімум! дзякуй усім
хлопчыкі, я кідаю іх...выпадку можа быць датчык выдатку паветра адказчыка?
можа, але ў маім выпадку я спрабаваў нават другі, а затым у дыягназ, як значэнне масы паветра вымяраецца і аб'ектыў знаходзяцца
я хацеў бы ведаць, ветліва, калі я магу бачыць экран
рашэнне, якое знайшлі для позніх мадэлях ? іх выдаленне, па-відаць, было адзінае магчымае рашэнне, праект ідэальнага ў гэтым свеце не існуе, нават інжынеры не памыляюцца, і тое, што мама, bmw не зрабіў ніякай афіцыйнай скаргі на гэтую праблему, кажа аб спекуляцыі для мэтаў чыстай прыбытку на запасныя часткі, а затым кожны з іх ? ****** думаць так, як лічыць патрэбным