вы сказалі, дрэнна, ціск помпы ў баку ? ЗАЎСЕДЫ 3 бар...потым ? помпа hp, які падымае ціск у залежнасці ад запыту, dle рухавічок!
вы сказалі, дрэнна, ціск помпы ў баку ? ЗАЎСЕДЫ 3 бар...потым ? помпа hp, які падымае ціск у залежнасці ад запыту, dle рухавічок!
тады мне сказалі тое ж самае, што кажаце вы, cio? ціск помпы ў баку ? заўседы 3 бар канстанты....правільна?
Я ведаю, што тут вы пішаце вельмі шмат, і вы concluede мала.
Калі вы не пачнеце рабіць нейкія выпрабаванні і не выйсці, нават, чаму? 100 чалавек кажуць вам, што яны 100 розных рэчаў. Вы павінны пачаць з аднаго боку і ісці наперад...
каб зрабіць выснову, я павінен знайсці час. Gi? у гэтыя выхадныя зменіцца? фільтр дызельнага паліва і выхаваннем? дабаўка, то план варта паступіць з іншымі доказамі.
Тое, што не вы ? яно здараецца ? калі помпу ў баку заўседы мае пастаяннае ціск 3 бар або пры павелічэнні акселератара, акрамя помпы HP таксама помпа, у баку павышаецца ціск?
мы кажам, што пост не мае сэнсу працягваць, калі раней вы не робіце фізічныя выпрабаванні, у адваротным выпадку я вымушаны закрыць, так як мы 8 старонак і ўсе яшчэ нічога не зрабіў, калі не пісаць-пісаць і пісаць, то людзі стаміліся і хочуць больш ўмяшацца, каб дапамагчы вам.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Хлопцы...падкажыце, а...агульная праблема, нават для майго "брава" ...я напісаў карту (да гэтага часу я толькі з egr зачынены)...супастаўляецца пакінуўшы rail АРЫГІНАЛЬНЫ...факты часоў 100mm3...accelero 4..кт...пашкоджанні...дыягназ ?P0091...праклятая помпа..або фарсункі...я не спрабаваў рабіць дыягностыку ў кіраванні...з prex аб'ектыўнай і prex вымяраецца...але я баюся, gi? для помпы і фарсунак праверыць ...(нават хк? у prail ? ori, верагодна, з часам, больш доўгія не ce afa трымаць...)...
паспрабуйце паставіць на карту prex rail арыгінальны і падымаецца аднолькава абмежавальнік ціску і паглядзець, што адбываецца....
я на двух bravo 1.9 120cv я вырашыў.
Поспех з альфа 159, 150 л. с., тое ж памылка ў дыягназе. Замяніць помпа высокага ціску( праблема даваў, нават адзін раз перапісаць l ori)