Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    6

саветы пры куплі новай сцэны для carprog падушка бяспекі Падушка бяспекі...Універсальны Repair v1.5 иммо..

прывітанне сябры, я павінен купіць праграму для скіду эбу падушак бяспекі..у прыватнасці autoliv....якой купіць...я б параіў carprog але варта трохі....што скажаце?? а то, як вы, - з carprog??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    хто-небудзь мне растлумачыць, каб добра альных магчымасцяў і пашырэнняў? для carprog?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    хто-небудзь мне растлумачыць, каб добра альных магчымасцяў і пашырэнняў? для carprog?
    таму больш ці менш тыя ж функцыі, што і ў упа+xprog за выключэннем таго, што скід файлаў непасрэдна crasch+ км, але, па-мойму ? інструмент risckioso ў выкарыстанні і вельмі дзеючы на opel
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Прывітанне
    carprog арыгінале выкарыстоўваецца з 2006 года, і я магу сказаць, што, магчыма, лепшыя грошы, якія я калі-небудзь выдаткаваў..

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў gezame Visualizza Messaggio
    Прывітанне
    carprog арыгінале выкарыстоўваецца з 2006 года, і я магу сказаць, што, магчыма, лепшыя грошы, якія я калі-небудзь выдаткаваў..
    мне б столькі ultraprog бачу вельмі падрыхтаваны, хто-то выкарыстоўвае яго для выпадку
    што тычыцца вас gezame, безумоўна, крычы ? прадукт вельмі каштоўны, але працуе таксама clonazzo, што кожны так робіць, праказу, я думаў, вы кажаце, што

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    мне б столькі ultraprog бачу вельмі падрыхтаваны, хто-то выкарыстоўвае яго для выпадку
    што тычыцца вас gezame, безумоўна, крычы ? прадукт вельмі каштоўны, але працуе таксама clonazzo, што кожны так робіць, праказу, я думаў, вы кажаце, што
    Прывітанне,
    Так, я таксама клон таму, адаптары арыгінальныя, каштуюць больш? грошы que клон месцазнаходжанне.
    Але клон робіць met? ci? што ? у праграмнае забеспячэнне.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    але з упа-xprog трэба отпаять, а я чытала, што carprog ж, што і праз паслядоўны порт правільны?
    таму км падушка бяспекі і г.д..? трэба адмысловае праграмнае забеспячэнне ці есць усе неабходнае?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    але з упа-xprog трэба отпаять, а я чытала, што carprog ж, што і праз паслядоўны порт правільны?
    таму км падушка бяспекі і г.д..? трэба адмысловае праграмнае забеспячэнне ці есць усе неабходнае?
    не, што-то робіць з бд і іншыя рэчы, трэба отпаяйте, ці ж падключыцца на працэсар, скід робіць яго праграмнае забеспячэнне тое ж, аднак, я думаю, што гэта прадукт, які трэба дадаць, і не толькі ? поўны 100%

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    таму, ну, скажам, трэба мець carprog-й? xprog і upa
    а TL866CS, як праграміст, як вы яго бачыце? павінна быць ****лло ў упа, але павінны зрабіць таксама 29f вельмі шмат прысутнічае ў ecu

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    глядзіце, я закахаўся ў гэты ultraprog, што нават арыгінальны поўны і год падпіскі варта не вельмі я раблю па-сапраўднаму падарунак, што тычыцца TL866CS не ведаю, не ведаю, што сказаць вам па-ранейшаму выкарыстоўваць доўгі час, так і упа, што xprog, што вілем, а gx4 больш за іншых 3-4 праграмістаў, і вы не заўседы што-небудзь

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •