Стар. 16 з 18 PrimaПерад ... 61415161718 АпошняеUltima
Вынікі 151-160 з 172
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    першы тэст з врі, ад пачатку і да 1bf614, то другой паловы, калі вы заўважылі, многія карты паўтараюцца? яны не ідэнтычныя, але падобныя, мы павінны зразумець, якая на самай справе выкарыстоўвае ecu...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    будзе? нейкі абмежавальнік або пара або дызельнага паліва па ўсім, што бяжыць,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    6
    націсніце на абмежавальнікі крутоўнага моманту ў вас адразу ж крутоўны момант і трохі паменшыць выдатак

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў mimmus Visualizza Messaggio
    націсніце на абмежавальнікі крутоўнага моманту ў вас адразу ж крутоўны момант і трохі паменшыць выдатак
    вы, attualmenente я думаю я таксама, што ў дачыненні да ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту, але час ўпырску і ўсе карты, звязаныя з дызель-то дзіўныя, здаецца, што яны маюць каэфіцыент пераўтварэння 0,02, такім чынам, да кошту 5000 паведамляецца на дызельнае паліва, якія адпавядаюць 100mm3, што вельмі праўдападобна, калі вы паглядзіце на час ўпырску, што такім чынам будуць нацягнутыя да 150 мм^3/i.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Знайсці карту пераўтварэнні IQ\Nm можа дапамагчы,па-мойму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    вы, attualmenente я думаю я таксама, што ў дачыненні да ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту, але час ўпырску і ўсе карты, звязаныя з дызель-то дзіўныя, здаецца, што яны маюць каэфіцыент пераўтварэння 0,02, такім чынам, да кошту 5000 паведамляецца на дызельнае паліва, якія адпавядаюць 100mm3, што вельмі праўдападобна, калі вы паглядзіце на час ўпырску, што такім чынам будуць нацягнутыя да 150 мм^3/i.
    ..я што-небудзь прапусціў.. Калі 5000 ( зыходнае значэнне), павінна адпавядаць 100m3/i..мы замест таго, каб ori максімум 60m3/i....перамешчаныя ў 6500, мы павінны мець 130m3/i...і замест гэтага мы 67m3/i...., дзе-л. ўлоў?(ps зараз я палова карту і заўтра спрабую)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    ..я што-небудзь прапусціў.. Калі 5000 ( зыходнае значэнне), павінна адпавядаць 100m3/i..мы замест таго, каб ori максімум 60m3/i....перамешчаныя ў 6500, мы павінны мець 130m3/i...і замест гэтага мы 67m3/i...., дзе-л. ўлоў?(ps зараз я палова карту і заўтра спрабую)
    тыя абмежавальнікі, але проста толькі адзін абмежавальнік-й? нізкі абмежаваць дызель...
    Аднак табліцы пераўтварэнні пара/IQ-я... паглядзім, калі мне ўдасца завяршыць адрасы... потым іх месца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    гэты файл для тых, хто не ведае загрузцы ў winols пасля загрузкі адпаведных файлаў, для якіх ? была створана з мужчыны? project -> Экс - > Майстры -> Майстры map pack. паказвае драйвера, ecm, створаныя мной, я спадзяюся, з фактарамі пераўтварэнні правільныя.

WinOLS (Fiat Ducato (Importierted Version) - 391914).zip

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    гэты файл для тых, хто не ведае загрузцы ў winols пасля загрузкі адпаведных файлаў, для якіх ? была створана з мужчыны? project -> Экс - > Майстры -> Майстры map pack. паказвае драйвера, ecm, створаныя мной, я спадзяюся, з фактарамі пераўтварэнні правільныя.

WinOLS (Fiat Ducato (Importierted Version) - 391914).zip
    Практычна, калі я правільна зразумеў табліцу пераўтварэння, напрыклад, калі я захачу 350 нм максімальнага крутоўнага моманту a200o абаротаў павінен надаць 54m3? ...цяпер я sbizzarrisco адзін з winols

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    калі каэфіцыенты пераўтварэння, якія я выкарыстаў, былі правільныя...

Стар. 16 з 18 PrimaПерад ... 61415161718 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •