Стар. 15 з 18 PrimaПерад ... 51314151617 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 141 да 150 172
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    прывітанне,я глядзеў на карту.практычна вы разьбілі ўсе, што я зрабіў,паток новых адрасоў, якія я не разумею(калі 1DEFAA)з каманднага прама ўстаноўлена, 6500 кошт 5000 золата...усе лім дызель?я таксама бачыў, што вы змянілі крывыя ўжо зроблены і грашовых перакладаў золата і змянілася толькі ў апошні крывой адрас(ID1870)..адзінае, што я не разумею(сярод многіх іншых)вы вяртаецеся ori пара a3200 па адрасе 1CA93C..чаму?калі я перабольшваю свае пытанні, скажы мне, што я ridimensiono..
    Абмежавальнікі ў выглядзе прамой лініі, павінны быць абмежавальнік на дызельнае паліва ў залежнасці ад абаротаў? (шмат). Абмежавальнік крутоўнага моманту, цытую па памяці, я думаю, што гэта праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог на рэгенерацыі або што-то падобнае, на самай справе вобласць ? тое. Можа быць, есць занадта шмат рэчаў, але вас слухаць і паведамляе, калі ен працаваў, то мы бачым, rifinirla і казаць падрабязна кожную карту, што я і крануў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Абмежавальнікі ў выглядзе прамой лініі, павінны быць абмежавальнік на дызельнае паліва ў залежнасці ад абаротаў? (шмат). Абмежавальнік крутоўнага моманту, цытую па памяці, я думаю, што гэта праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог на рэгенерацыі або што-то падобнае, на самай справе вобласць ? тое. Можа быць, есць занадта шмат рэчаў, але вас слухаць і паведамляе, калі ен працаваў, то мы бачым, rifinirla і казаць падрабязна кожную карту, што я і крануў.
    ..я адчуў,ідзе ледзь-ледзь лепш, але мала рэчаў,я адправіў PDF Dell.ін'екцыі..у большасці 67m3

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    выбачайце! ад золата як мм3 iniettava?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    выбачайце! ад золата як мм3 iniettava?
    Каля 60m3.. Але з крокам, што яны былі дадзеныя, павінен быў ісці далека за 67...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Каля 60m3.. Але з крокам, што яны былі дадзеныя, павінен быў ісці далека за 67...
    але абмежавальнікі ўсталеўваюцца ў 65mm3

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    вы, на самай справе ? вельмі дзіўная, трэба зразумець, якія карты працуюць, а якія няма, дзверы цалкам ori met? карту і met? пакіньце mod, і гл., калі яно пагаршаецца з першых met? mod або з другой або з абодвух, у адваротным выпадку мы не ведаем добра, нават там, дзе "рыбная лоўля".

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    адна рэч, дыягностыкі, таксама час ўпырску больш, што на стар rail і расходу дызельнага паліва.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    вы, на самай справе ? вельмі дзіўная, трэба зразумець, якія карты працуюць, а якія няма, дзверы цалкам ori met? карту і met? пакіньце mod, і гл., калі яно пагаршаецца з першых met? mod або з другой або з абодвух, у адваротным выпадку мы не ведаем добра, нават там, дзе "рыбная лоўля".
    ..дапамажыце!.*****і будзе палова " карту? дзе, дзе я?..дзіўна, у самай справе, што, калі да гэтага былі inpostati у 50m3 і iniettava каля 60m3..цяпер 65-я чакаў больш 75m3...а некаторы час таму я пайшоў у спробу,у рэчаіснасці, сон паляпшэння,але семра толькі пасля 2000 абаротаў,(але не выдатнай), і пасля паловы праводцы акселератара,dw, я ведаю, нам прыйдзецца панізіць да..што скажаце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ..дапамажыце!.*****і будзе палова " карту? дзе, дзе я?..дзіўна, у самай справе, што, калі да гэтага былі inpostati у 50m3 і iniettava каля 60m3..цяпер 65-я чакаў больш 75m3...а некаторы час таму я пайшоў у спробу,у рэчаіснасці, сон паляпшэння,але семра толькі пасля 2000 абаротаў,(але не выдатнай), і пасля паловы праводцы акселератара,dw, я ведаю, нам прыйдзецца панізіць да..што скажаце?
    Педаль regolatelo на ваш густ, я звычайна стараюся пакінуць яго ў арыгінале (за выключэннем таго, што на працягу апошніх значэнняў) чаму? калі вы scombia вы рызыкуеце страціць емістасць? каб захаваць хуткасць? пастаянна. Аднак пасля месца, на іншую карту і "map pack".

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Педаль regolatelo на ваш густ, я звычайна стараюся пакінуць яго ў арыгінале (за выключэннем таго, што на працягу апошніх значэнняў) чаму? калі вы scombia вы рызыкуеце страціць емістасць? каб захаваць хуткасць? пастаянна. Аднак пасля месца, на іншую карту і "map pack".
    Дзякуй, Сандра,праблема ў хуткасці? я не задаю, як сродкі, есць круіз кантроль.. ,справа ў met? карту, як я павінен дзейнічаць?

Стар. 15 з 18 PrimaПерад ... 51314151617 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •