-
-
адна рэч, я забыўся, у мяне турба, што свішча трохі, і, калі я ускоряю ход і decelero часам я чую шум, металічныя тармажэння, яшчэ інжэктар карэктуе трохі больш? па параўнанні з іншымі, але вельмі хутка, адзінае, як я магу праверыць датчык ў магістралі высокага ціску, калі ен працуе, а заўтра я раблю screen дыягназ
знешні выгляд нейкі намек
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
не хацелася б мне, бабка, вакол і металічны шум,але для curiosit?,пасля ўсіх саветаў зняць лапаткі і вопыт страціў, бабка, чисс? дзе, што ж вас прывяло назад у калектар з усімі лапаткі, і рызыкаваць зноў??
-
вы хочаце сказаць, што, можа быць, адна бабка запала ў турба? каб трымаць аўтамабіль у арыгінале
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
Але што мы ведаем у originalit?.......вазьмі лапаткі ў калектар стары і мацавання,
-
Гэта ? мае бягучае становішча ў дыягностыцы ціск наддува вымяраецца ? адрозніваецца ад мэты, што вымяраецца ад датчыка які стаіць на впускном калектары?
2013-05-18_105348. jpg
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
я б не хацеў, што б яна засталася адкрытай, і перепускного клапана або, што есць ва ўсякім выпадку некаторыя prblema да крыльчаткі
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
калі вы чуеце шум металічныя проста прымае колаў марш ? упэўнены, turbo!!есць толькі мінулае, паверце!!
-
табе, што дэфект быў машына дакладна? seghettava на паступовае паскарэнне і штуршок ад 2800rpm ненармальная? чаму? гэтыя я ведаю, сімптомы маей машыны, калі вы паглядзіце некалькі пастоў таму, вы ўбачыце кампаненты, якія я змяніў, і вы кажаце-й? дыягназ не прымушае мяне рабіць сення я ўбачыў, што не прымушае мяне рабіць рэалізацыі рэгулятара ціску дызельнага паліва (што павінна быць тое, што ідзе на помпа дызельнага паліва), але гэты кавалак я замяніў на мінулым тыдні 
mih mah?
прывітанне і Дабро запрашаем
-
Хлопцы, я на маей 147 агорнутыя я адчуваю, што, як мінімум, на рухавік падае нерэгулярна. на практыцы вагаецца 50 -80 абаротаў.. але не заўседы робіць гэта, і робіць гэта, як на гарачы рухавік, што халодны! зменены рэгулятар дызель помпа, а таксама датчык rail, фарсункі ок. probabli, што яны swirl? відавочна, не ? permante дэфект. агорнутыя такой f? і агорнутыя няма! вядома, я адчуваю, што гэта-небудзь адхіленняў? як мінімум! дзякуй усім
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума