у маю адсутнасць Марые адказаў цалкам на ўсе, дакладна толькі, што мне другі абмежавальнікі нікуды не падыходзіць лініі смажаны, акунь? так прадукцыйнасць застаюцца тыя, таксама падняўшы правільныя значэння.
Тады я не згодны нават не на лямбду, па мне занадта нізкімі, у некаторых месцах высокія і ў іншых, тады адсутнічае абмежавальнік дызель...
дзякуй, Сандра, паспрабуе? ўсталяваць карты, лямбда... што абмежавальнік дызель не хапае?
Сандра я спрабаваў падправіць карту лямбда, цяпер я зрабіў толькі labda вышэй guisto, каб зразумець, ці есць ? зроблена добра, тады, калі вы дасце мне пацверджанне, я таксама стаўлю на ніжняй
чакаю вашае меркаванне! нават тое, чым хто-небудзь іншы захоча darmelo, вядома ;-)
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 20-05-2013 ў 23:24
http://img14.imageshack.us/img14/3941/lambdak.png зірніце, gi? цюй? яны досыць агрэсіўныя (унізе справа) - ы? cos? не андрэй! у любым выпадку, калі вы зменіце час без карэкціроўкі восі vanifichi аднак ўмяшанне лямбда-зонд...
але, калі вы заўважылі, у маей карце пад лямбда=1 у правым ніжнім куце, а на самай справе я паклаў іх назад, п...
што вы маеце на ўвазе, каб наладзіць вось?
вашы лямбда я ведаю, што першапачаткова над unit?, але важна, што з золата, вы ніколі не будзеце мець столькі, дызельнае паліва, які трэба прыехаць на afr cos? ўніз, магчыма, толькі на кароткае імгненне. А калі rimappi павялічваецца, асабліва дызель, і значна менш выдатку паветра, так ? легка ператварыць тлушч, а затым забіваюць у бліжэйшы час dpf.
першапачаткова на высокіх абарачэннях таксама паступаюць 0,840 на некалькі ачкоў, але на самой справе, калі ты гэта зрабіў, звярніце ўвагу, што карты лямбда не было добра, у тыя моманты я пакінуў на врі.
тое, што я не разумею ? чаму? у карту лямбда, што ў вас ўкладанні ты павялічваецца ў тых месцах, якія першапачаткова былі пад l'1.
я-я павялічваецца, чаму? першапачаткова ecu не прыходзіць у тыя ****lli, так як у любым выпадку паветра, уведзены ? нашмат вышэй, а пры rimappi рост шмат паліва і мала паветра, таму, каб пазбегнуць, што аўтамабіль без тлушчу менш час, вы можаце таксама павялічвае гэтыя клеткі (у асноўным мы з гэтай праблемай для dpf...
Для восі я раю табе змяніць, чаму? напрыклад, дае 10% да часу ўпырску, значэння 80mm^3 не будзе адпавядаць? pi? тое, што значэнне, але добра пі?...
Ок цяпер ? усе, пі? ясна Сандра :-)
dpf яго ўзяць? у дзен, то ці магу я ўжо? падрыхтаваць карту лямбда-улічваючы той факт, што вы-ы?..у гэтым выпадку пу? ісці добра, як я зменены?
які абмежавальнік IQ не хапае? я змяніў 3...ведаеце хто-небудзь іншы?