я дакрануўся да 4-абмежавальнікі turbo... двух sport і normal (названых titanium) і два panettoncini прымацаваныя да канца карту...
але нічога, ідзе ціск крыху раней, але не соль... калі хочаце прыкладаю карту... да цябе ? ўздым?
я дакрануўся да 4-абмежавальнікі turbo... двух sport і normal (названых titanium) і два panettoncini прымацаваныя да канца карту...
але нічога, ідзе ціск крыху раней, але не соль... калі хочаце прыкладаю карту... да цябе ? ўздым?
на маю думку, Неабходна павялічыць карту нагрузкі... Амаль прав... Перш чым дакрануцца да кіравання turbo і pid
Ну, я звычайна раблю што-то...
Трохі ? падняўся асабліва пік, але далей амаль нічога!
Ўкласці, а таксама cos? даю ў вока, а заўтра я доказаў таксама...
гэта b? доказы таго, што я зрабіў... я хацеў паспрабаваць падняць больш грузу, і, перш за ўсе, з больш нізкім, каля 60%...
я заўважыў, што ў часопісе максімальная нагрузка застаецца той жа, што і ад золата 190... для гэтага я хацеў, пачынаючы з больш нізкім з increnenti...
Той міф, што я зрабіў добра, 1.2 пік, затым над кала, але ў любым выпадку з кліентам ? задаволены, таму я не зрабіў іншых доказаў.
На прыкладаемай карце? я не бачыў крывыя дэталі змененыя. Ла-казалі тыя, іншыя крывыя, дыяпазон адрасоў, які я вам я прывеў. Па-мойму варта паспрабаваць.... сярод некалькіх крывых істотныя адрозненні па параўнанні з esseesse!
ты зрабіў 120cv... напэўна, не трэба, затым яшчэ на тое, каб мець добрыя паказчыкі...
я не давяраю чапаць, карты якіх я не ведаю эксплуатацыі., то другі я гэтыя карты не трэба, каб дакрануцца да іх.... яны тыпу карты overboost з турбадызель (калі вы можаце сказаць:-))
я ўсе больш перакананы, што павышэнне ціску ў мэта, неабходна павялічыць карту нагрузцы рухавіка... застаецца толькі паспрабаваць...
Я зрабіў два 155cv
безумоўна, павялічыць карту нагрузкі мэта прыносіць карысць! тэст...
на турбадызель чапаць так званыя "карты" overboost, то есць кіравання зменнай геаметрыі, пу? даць праблемы, і вы не заўседы ведаеце, дзе вы ідзяце, каб парыраваць. Але на бензін кантролю ? на перепускной і на' overboost рэальны, то я бачу больш менш проблемна, як і што!
але вы сказалі, што таму 1.2 пік... 155cv серыі таму 1.3...
акрамя гэтага, я б лепш справіцца з зменнай геаметрыяй з дызеля... у мяне значна больш вопыту, чым бензін:-)
а з гэтым справіцца? які-небудзь тэст, як толькі я некаторы час...
мабыць, мой вачэй не ? стан cos? брава, напрыклад, з інтэрпаляцыяй графік часопіса маштаб восі :-) і ўбачыў, што я зрабіў логі, толькі, не было часу, каб убачыць пік :-)
ок, на што я зрабіў не ціск ? пад'ем тады. На GP Abarth, замест таго, хадзіў нават на 1.4