Стар. 12 з 23 PrimaПерад ... 2101112131422 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 111 да 120 231

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    *final fantasy...вы ведаеце, што тое, што вы кажаце, не ? можна?нават не абнаўляючы вр ў rail экю не можа? перайсці prex усталяваны ў карту...
    напрыклад, калі bp карта " rail арыгінальны спыняюцца на 70mm3, для значэнняў IQ вышэй 70mm3 экю на малюнках усе відаць? усе значэнні IQ, роўныя 70mm3...
    на самай справе і дзіўна марые, але я зрабіў гэтую працу, ты памятаеш, я размаўляў на іншай паток, калі я падняўся карту rail-усе ў парадку, сара быў, бадай, пік або памылка ў фесе, але так было riposrtato на часопіс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вы абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы, modda абмежавальнік на 11000 да 1CC0B2 у тым ліку, 1CF404 c'? памылка ПАВІННА быць крычы, сістэмы гэтыя дзве рэчы, паглядзець, што памылка пойдзе далей

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    ...безумоўна, памылка тэс...? немагчыма, што адбудзецца тое, што вы кажаце, Эбу не можа? табе ціск не ўстаноўлены...чаму? не ведаеце, дзе перад ею шукаць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    ок, Tidus, правільна 1cf404 і 1cc0b2.
    Як ? магчыма, што гэты абмежавальнік відаў гэтай памылкі? нават пасля таго, як я напісаў вам каля 2700 абаротаў ен меў mancamenti, як калі tagliasse чыстага паліва...
    pi? пазней паспрабую яе выпраўлення, у той жа час, калі я ўжываю таксама і іншыя парады, якія ты мне даў :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    ...безумоўна, памылка тэс...? немагчыма, што адбудзецца тое, што вы кажаце, Эбу не можа? табе ціск не ўстаноўлены...чаму? не ведаеце, дзе перад ею шукаць!
    be эфекты для 100mm3 дызельнага паліва ен интерполирует, не мае значэнне, а можа быць, прыбыў для інтэрпаляцыі

Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    ок, Tidus, правільна 1cf404 і 1cc0b2.
    Як ? магчыма, што гэты абмежавальнік відаў гэтай памылкі? нават пасля таго, як я напісаў вам каля 2700 абаротаў ен меў mancamenti, як калі tagliasse чыстага паліва...
    pi? пазней паспрабую яе выпраўлення, у той жа час, калі я ўжываю таксама і іншыя парады, якія ты мне даў :-)
    таму што гэтыя карты ставяцца крыло тэмпературы, а затым ? нармальна, паспрабуйце з карты правільныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    *final fantasy...але з тым, што интерполирует?што яна ведае, што макс ціск, якое пу? даць ? 1600...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    і цяпер, крок у іншую 3d! давайце паглядзім, калі я магу даць і я свой уклад, каб адкрыць дадатковыя карты на edc16 :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Tidus карту даказаная, і памылка знікла...цяпер не ад іп? няма праблем!
    прадастаўлення ? персанал, відавочна, маючы на ўвазе, што гэта карта soft, terr? cos? па крайняй меры, фінч? не выдаляю dpf, то мы бачым, наладзіць яе па-ранейшаму :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я б я цябе б вочы на сярэдняе адлегласць кожнай рэгенерацыі, cos? вы dimezzer? у працягу кароткага часу, то мне шчыра прамых ліній, далей абмежавальнік не падабаюцца, калі рухавік выходзіць з дыяпазону аптымальнай тэмпературы там павінен быць абмежавальнік дызель, у адваротным выпадку вы рызыкуеце разбіць ўсе...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Сандра нават мне вельмі падабаецца...хоць машына едзе добра, не робіць мяне спаць, сны спакойныя, не мець гэтыя абмежавальнікі...я наогул сон наадварот нават цягнуць прамой лініі на лім моманту я зразумеў, тыя, дызельнае паліва.
    Што крокам я рады даць на гэтыя абмежавальнікі? у 15/16% як вы думаеце, што можа быць добры рост?

Стар. 12 з 23 PrimaПерад ... 2101112131422 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •