Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-05-2013 ў 10:50
прывітанне,я глядзеў на карту.практычна вы разьбілі ўсе, што я зрабіў,паток новых адрасоў, якія я не разумею(калі 1DEFAA)з каманднага прама ўстаноўлена, 6500 кошт 5000 золата...усе лім дызель?я таксама бачыў, што вы змянілі крывыя ўжо зроблены і грашовых перакладаў золата і змянілася толькі ў апошні крывой адрас(ID1870)..адзінае, што я не разумею(сярод многіх іншых)вы вяртаецеся ori пара a3200 па адрасе 1CA93C..чаму?калі я перабольшваю свае пытанні, скажы мне, што я ridimensiono..
Абмежавальнікі ў выглядзе прамой лініі, павінны быць абмежавальнік на дызельнае паліва ў залежнасці ад абаротаў? (шмат). Абмежавальнік крутоўнага моманту, цытую па памяці, я думаю, што гэта праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог на рэгенерацыі або што-то падобнае, на самай справе вобласць ? тое. Можа быць, есць занадта шмат рэчаў, але вас слухаць і паведамляе, калі ен працаваў, то мы бачым, rifinirla і казаць падрабязна кожную карту, што я і крануў.
прыгожая карта! вы ніколі не спыняйце вучыцца
загружаны зноўку карту апошні mod...судзіце самі..яшчэ 67m3..
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-05-2013 ў 17:25
выбачайце! ад золата як мм3 iniettava?
вы, на самай справе ? вельмі дзіўная, трэба зразумець, якія карты працуюць, а якія няма, дзверы цалкам ori met? карту і met? пакіньце mod, і гл., калі яно пагаршаецца з першых met? mod або з другой або з абодвух, у адваротным выпадку мы не ведаем добра, нават там, дзе "рыбная лоўля".