шчыра, але паспрабуйце гэтую карту і дыягназ правяраць. Відавочна, ен таксама правярае, калі ваш дызель ? адмыкнутая, па меншай меры, трохі!
Сення я спрабую ў бд, скрыжаванне ledita , атака, блок харчавання і стараюся..ps як доўга я павінен чакаць мы будзем пісаць? Я чую розныя меркаванні, на Edc 15 займае 2 мін., іншых не маю, паспрабуйце..
не стаўце блокі харчавання, richi, што яны прынясуць табе скокаў напругі, пераканайцеся, што батарэя дае вам 12v і проста, каб напісаць, як правіла, на edc16c39 займае каля 2 хвілін, на edc 15 менш 30с. у любым выпадку не бойся, 16c39 не стварае праблем!
Табе цікава, чаму? калі я зрабіў для чытання, я зрабіў выгляд, што прыйдзецца напісаць і мне ? выхад надпіс, што гэта можа заняць больш? 30 хвілін.. Дзякуй
вось і мы..сення дзень выпрабаванняў.,я загрузіў карту з усімі зменамі,я перасек пальцы і пасля 1minuto і 30 секунд усе было скончана..(гэта і добра),я паспрабаваў р., з дыягназам уключаны,я пацвярджаю правільнасць закрыцця egr як ад кіравання, так і рэальныя ў працэнтах,але, як крокам я павінен сказаць, што я не знайшоў якіх-небудзь паляпшэнняў,я праверыў, ці справа? ўводзяць і мы праходзілі да 61м3 у 65m3..на практыцы не зразумееце,я спыніўся,я rimodificato карты педаль(і толькі тыя), даючы крокам значна(на 12%),але раз напісана, і я спрабаваў па-ранейшаму спыняюся ў 65m3..а ўсе ад таго, што абмежавальнік у мяне мод толькі да 350, або мы яшчэ што спыняе нас?ps сродкам, не паліць, такім чынам, на самай справе не ўпырсквае больш..
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-05-2013 ў 22:19
тое..я перагледзеў ў поўным аб'еме карту,на самой справе, як кажа сандра я яшчэ два абмежавальніка крутоўнага моманту на мель у 345nm, што рахункі-320 залатых магчыма было, на самой справе ледзь-ледзь для таго, каб sentie што-то на палову гэтай велічыні,я іх перастаўленыя прыводзячы іх да 370nm(то мяжа іх abbassero пасля)..riallego mod файлаў і файлаў крычы..калі ў вас есць іншыя ідэі..дзякуй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 18-05-2013 ў 15:50
чорт, мы заблукалі, блок абмежавальнікаў зрабіць, жах, у дзень я спрабую падняць іх, я, cos? паглядзім, ці зможам мы зрабіць гэта пайсці...