на самай справе гэты выбар ? дачка мае патрэбу ў эканоміі, але робіцца без веды магчымасцяў? што вы губляеце!
на самай справе гэты выбар ? дачка мае патрэбу ў эканоміі, але робіцца без веды магчымасцяў? што вы губляеце!
на жаль, тое, што вы кажаце ? правільна...perdit? c'? і там будзе?.... і многія не ведаюць рэальныя функцыі...
але, у рэшце рэшт, пакінуўшы ў баку тэорыю і тэст. на працяглы больш? перавагі і недахопы для
сярэдні карыстальнік, які не пу? pi?... я кажу пра людзей, хто выжывае...
St? інжынерам чаргу, распрацаваць эфектыўныя сістэмы па-рознаму...
але потым да хаты costuttrici прыстойна... робяць паварот эканомікі....
прабачце, але ў fiat bravo гэты мац клапанаў swirl я не бачу каля фарсунак, але есць на 1.9 150Cv bravo?
azzz але жадаючых, як я магу зрабіць для таго, каб праверыць ці ўсе swirl працуюць, у тым сэнсе, што адкрываюцца і зачыняюцца добра? Чаму? раніцай на некалькі секунд транспартных машыны, а то ў мяне дзіўная цяга на 2800rpm, я не хацеў бы, што можа залежаць ад гэтых парушальнікаў.
З МНС можна? ўбачыць, калі ўсе 4 працуюць?
precollettore ўсмоктвання 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpgBravosport нават мой seghettava мала ? павялічылася і дзіўнае імкненне тых колаў сітуацыя на мой калектар ? гэта ў дадатку
precollettore ўсмоктвання 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpg
але вы былі заблакаваныя ўсе swirl або прывад не працуе?
мне машыну было добра, потым ен пачаў надаваць гэтай дзіўнай цягі да 2800 аб / мін, то ў апошні час пачаў seghettare пастаянна на нізкіх reggimi то я спрабаваў egr так як я avevanio сказаў, што можа быць нават добра, што я ўзяў egr новы pierburg і, перш чым атрымаць, я хацеў зрабіць ўборку ў калектар ўсмоктвання, smopntandolo я знайшоў ўсе лапаткі маршрутаў, цяпер заўтра рамонт, усе, і мы бачым, як яна ідзе я трымаць вас у курсе.