Старонка 4 з 22 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    я вам studierei трохі гідрадынамікі, перш чым рабіць пэўныя заявы!
    не паставіць іх, у выпадку, выконваюць дакладныя і карысныя для рухавіка cos? як і ўсе карыстальнік.
    тое, што вы б знятыя і як рады, што не дазваляе? можам сказаць, дысертацыя на працу або утыліты? калі не avvallate ад тэстаў, не верыце?

не се л я з вамі, гэта ясна, але я не згодны на дэзінфармацыі (у дадзеным канкрэтным выпадку)

не ў крыўду.
    Згодны цалкам alice , калі есьць прычына, то будзе", адзіная праблема, і не мала, і іх распад, можа іх у іншы матэрыял, можа быць, трывалей, не ведаю,
    аднак dovvrebbero знайсці якое-небудзь рашэнне больш надзейна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    але тады я павінен таксама зачыніць egr ў ecu? як гэта працуе?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    у egr не мае нічога агульнага з swirl, але не зачыніць egr дрэнна не робіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    у эбу не павінен даць мне памылак, але рабіў бы даць мне праблемы seghettamento?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    вядома, зняць з не ? максімум,вы павінна ў тэорыі хапаць басоў,на практыцы нават я зразумеў...
    але, вядома, пазбавіць павышае надзейнасць? аўтамабіль, які каштуе больш? страты на нізкіх...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    быць інжынерам-гэта не значыць ведаць усе, ricordalo!
    не ўпадаючы ў банальны, я б сцвярджаць, што сярод усіх тых, вядомых інжынераў, хто больш? і хто менш, усе ведаюць сваю працу, не ? для ўсіх роўны, але кожны з іх спецыялізуецца толькі ў нас? для чаго ? прызначаны, у сваей кампаніі...так што тлумачэнне dell інжынера, бачылі, што не трэба стварыць вакуум, але што-то яшчэ, я б сказаў, што не ? менавіта дакладнае.
    я толькі зрабіў выснову, што вы напісалі, што, аказваецца, disinformativa для тых, хто чытае, чаму? я мяркую, што, калі б я чытаў раней, толькі ў вікіпедыі, каб не працытаваць тэхнічны дакумент, якія тычацца матылькоў турбулентнасці, вы б зразумелі, чаму? я напісаў вам, cos?...su мноства форумаў, яны зрабілі свой выбар ужо? шмат гадоў таму, і, ведаеце, ce n ? быў толькі адзін, што я памятаю, што ен ведаў працы матылькоў...і як ні дзіўна не раіў...можа быць, чаму?, хоць і не будучы ing. разумеў, чаму? fluidodinamico прысутнасці....? degustibus non est disputandum....мы хочам толькі пі? пазнанне і менш supponenza (па-мойму)

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў carmageddon Visualizza Messaggio
    быць інжынерам-гэта не значыць ведаць усе, ricordalo!
    не ўпадаючы ў банальны, я б сцвярджаць, што сярод усіх тых, вядомых інжынераў, хто больш? і хто менш, усе ведаюць сваю працу, не ? для ўсіх роўны, але кожны з іх спецыялізуецца толькі ў нас? для чаго ? прызначаны, у сваей кампаніі...так што тлумачэнне dell інжынера, бачылі, што не трэба стварыць вакуум, але што-то яшчэ, я б сказаў, што не ? менавіта дакладнае.
    я толькі зрабіў выснову, што вы напісалі, што, аказваецца, disinformativa для тых, хто чытае, чаму? я мяркую, што, калі б я чытаў раней, толькі ў вікіпедыі, каб не працытаваць тэхнічны дакумент, якія тычацца матылькоў турбулентнасці, вы б зразумелі, чаму? я напісаў вам, cos?...su мноства форумаў, яны зрабілі свой выбар ужо? шмат гадоў таму, і, ведаеце, ce n ? быў толькі адзін, што я памятаю, што ен ведаў працы матылькоў...і як ні дзіўна не раіў...можа быць, чаму?, хоць і не будучы ing. разумеў, чаму? fluidodinamico прысутнасці....? degustibus non est disputandum....мы хочам толькі пі? пазнанне і менш supponenza (па-мойму)
    вы заўважылі выразна, што ты на форуме нашмат больш? "сказаў" гэта, па ўсім, што вы напісалі, вы не заўважыце ніякай дакладнай інфармацыі, сказаўшы, што supponenza цябе падару з задавальненнем, вы паказалі, наколькі добра вы і эксперт, мабыць, у іншы форум"insegna"....... (па-мойму)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    на l? што swirl ствараюць лепшага згарання, але вы не хочаце ісці менш, чым ад механічнай, этап EGR пакідаюць адкрытымі лапаткі
    у swirl і прывітанне...

Асабліва на серыі E46, што пашкоджанні зрабіў у не й? у канчатковым выніку...

затым вы можаце выцягнуць ўжо? уся гідрадынаміка, CO2, NOx...
    але, шчыра кажучы, людзей не цікавіць..... проста хочаце менш праблем, менш марнаваць механік для рамонту-гэта, як правіла,...

я ведаю Людзей, якія застаецца хады для EGR маршрутаў, DPF забітыя... рэгенерацыі кожныя 40 км... і г.д....
    і расход паліва растуць, а таксама забруджвання, замены алею ў рухавіку да часу.... і cos? далей...

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfajtd Visualizza Messaggio
    на l? што swirl ствараюць лепшага згарання, але вы не хочаце ісці менш, чым ад механічнай, этап EGR пакідаюць адкрытымі лапаткі
    у swirl і прывітанне...

Асабліва на серыі E46, што пашкоджанні зрабіў у не й? у канчатковым выніку...

затым вы можаце выцягнуць ўжо? уся гідрадынаміка, CO2, NOx...
    але, шчыра кажучы, людзей не цікавіць..... проста хочаце менш праблем, менш марнаваць механік для рамонту-гэта, як правіла,...

я ведаю Людзей, якія застаецца хады для EGR маршрутаў, DPF забітыя... рэгенерацыі кожныя 40 км... і г.д....
    і расход паліва растуць, а таксама забруджвання, замены алею ў рухавіку да часу.... і cos? далей...
    але няма, альфа, ты не чытала кіраўніцтва па эксплуатацыі? і, ей-богу! калі есць ? прычына, вядома, не для таго, каб шкоду, gravi.......... ops, магчыма, есць менавіта тое,....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    але няма, альфа, ты не чытала кіраўніцтва па эксплуатацыі? і, ей-богу! калі есць ? прычына, вядома, не для таго, каб шкоду, gravi.......... ops, магчыма, есць менавіта тое,....

Старонка 4 з 22 PrimaПерад ... 2345614 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •