Старонка 10 з 24 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima
Вынікі 91-100 з 231
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    хлопцы, некалькі пастоў таму я прасіў рукі, каб знайсці 2 lim iq якіх вы мне казалі, але, безумоўна, на мой пытанне ? страчана :-)
    хто мне дапаможа?
    grazieeeee

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Шукае добра, sonon3 па ўсім , першае, што знаходзіцеся мае форму нажа з такой колькасцю зубоў, заўседы ўсе пасля lim крутоўнага моманту, другі ? падобна на абмежавальнік крутоўнага моманту, а трэці ? падобны на prjmo, другі і трэці знаходзяцца побач адзін з адным

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Tidus першы есць розныя карты падобныя, але няма, мне здаецца, быць лім iq, калі каэфіцыент пераўтварэння не адрозніваецца ад 1...
    для другога і трэцяга я не бачу карты, падобныя на " lim пара..

які ? каэфіцыент пераўтварэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Не c і фактар conv...непасрэдна мм3...выходзіць у topicke я адкрыў...так nn disperdiamo інфармацыя...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    ок марые..ў якой тэме? тое, пра edc16?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    цяпер у мяне няма часу глядзець на карту, але час ад врі не выкарыстоўвае іх усе, і калі вам вав карты акцыі вы можаце спакойна пакінуць іх у крычы, гэта трэба? знайсці абмежавальнікі расходу, вы знойдзеце адразу пасля абмежавальнікам крутоўнага моманту, іх там 2, у залежнасці ад фактару, лічыць, што вось выглядае як педаль. іншы ? у залежнасці ад тэмпературы вады.
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    хлопцы, некалькі пастоў таму я прасіў рукі, каб знайсці 2 lim iq якіх вы мне казалі, але, безумоўна, на мой пытанне ? страчана :-)
    хто мне дапаможа?
    grazieeeee
    я некалькі пастоў таму я б адказаў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    згодна з вашым ўказанням, на жаль, не змог знайсці нічога, выражаны у значэння, якія могуць адлюстраваць мм3...
    між тым, аналізуючы карту я знайшоў гэтыя дзве карты на першы погляд здаюцца знаемымі:

першы пачынаецца ад 1c1f86
    другая пачынаецца ад 1c30e8

вы ведаеце, што азначаюць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    няма толку, вы вырашылі заняцца, таму я даю табе ключ, першы ? 1cc014, потым яшчэ 2 li знаходзіцеся больш наперад пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту розных перадач, адзін ? 1x12 іншы ? падобна на тое, што я адправіў на адрас, дапамагу табе я даў, прама зараз вы павінны знайсці іх самастойна, нават я план зрабіў так, калі вы паглядзіце мой топік у 147 сандра даў мне шмат карыснай інфармацыі, дай нам вочы, можа быць, адрасы будуць крыху sfalzati але калі вы глядзіце ў 2d-абмежавальнікі сапраўды ідэнтычныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    няма толку, вы вырашылі заняцца, таму я даю табе ключ, першы ? 1cc014, потым яшчэ 2 li знаходзіцеся больш наперад пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту розных перадач, адзін ? 1x12 іншы ? падобна на тое, што я адправіў на адрас, дапамагу табе я даў, прама зараз вы павінны знайсці іх самастойна, нават я план зрабіў так, калі вы паглядзіце мой топік у 147 сандра даў мне шмат карыснай інфармацыі, дай нам вочы, можа быць, адрасы будуць крыху sfalzati але калі вы глядзіце ў 2d-абмежавальнікі сапраўды ідэнтычныя
    на самай справе, гэта проста трохі эластычнасць?, калі вы ведаеце, чаго чакаць, геаметрыя крывых і прыкладна дзе яны могуць быць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    дзякуй Tudis! сення я трохі адсутнічаў на форуме, але запэўніваю вас, што я працую на карту :-P

Старонка 10 з 24 PrimaПерад ... 8910111220 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •