хлопцы, некалькі пастоў таму я прасіў рукі, каб знайсці 2 lim iq якіх вы мне казалі, але, безумоўна, на мой пытанне ? страчана :-)
хто мне дапаможа?
grazieeeee
хлопцы, некалькі пастоў таму я прасіў рукі, каб знайсці 2 lim iq якіх вы мне казалі, але, безумоўна, на мой пытанне ? страчана :-)
хто мне дапаможа?
grazieeeee
Шукае добра, sonon3 па ўсім , першае, што знаходзіцеся мае форму нажа з такой колькасцю зубоў, заўседы ўсе пасля lim крутоўнага моманту, другі ? падобна на абмежавальнік крутоўнага моманту, а трэці ? падобны на prjmo, другі і трэці знаходзяцца побач адзін з адным
Tidus першы есць розныя карты падобныя, але няма, мне здаецца, быць лім iq, калі каэфіцыент пераўтварэння не адрозніваецца ад 1...
для другога і трэцяга я не бачу карты, падобныя на " lim пара..
які ? каэфіцыент пераўтварэння?
Не c і фактар conv...непасрэдна мм3...выходзіць у topicke я адкрыў...так nn disperdiamo інфармацыя...
ок марые..ў якой тэме? тое, пра edc16?
згодна з вашым ўказанням, на жаль, не змог знайсці нічога, выражаны у значэння, якія могуць адлюстраваць мм3...
між тым, аналізуючы карту я знайшоў гэтыя дзве карты на першы погляд здаюцца знаемымі:
першы пачынаецца ад 1c1f86
другая пачынаецца ад 1c30e8
вы ведаеце, што азначаюць?
няма толку, вы вырашылі заняцца, таму я даю табе ключ, першы ? 1cc014, потым яшчэ 2 li знаходзіцеся больш наперад пасля абмежавальнікі крутоўнага моманту розных перадач, адзін ? 1x12 іншы ? падобна на тое, што я адправіў на адрас, дапамагу табе я даў, прама зараз вы павінны знайсці іх самастойна, нават я план зрабіў так, калі вы паглядзіце мой топік у 147 сандра даў мне шмат карыснай інфармацыі, дай нам вочы, можа быць, адрасы будуць крыху sfalzati але калі вы глядзіце ў 2d-абмежавальнікі сапраўды ідэнтычныя
дзякуй Tudis! сення я трохі адсутнічаў на форуме, але запэўніваю вас, што я працую на карту :-P