Сандра, апошняя карта змяшчае не толькі змены апошніх двух слупках час ўпырску cos? як вы паказалі.
Таму, нават калі вы не глядзіце на гэта, мы можам працягваць ****llo канцэптуальнай, заўседы, калі ў вас есць час.
Сандра, апошняя карта змяшчае не толькі змены апошніх двух слупках час ўпырску cos? як вы паказалі.
Таму, нават калі вы не глядзіце на гэта, мы можам працягваць ****llo канцэптуальнай, заўседы, калі ў вас есць час.
табе напісаць, калі я адказваю...
пасля таго, як вы правільна час вы можаце папрасіць больш? педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, як мяжа, лічыць, што новая карта часу.
Факт!
Я modifcato, а таксама час, педаль, абмежавальнік IQ і абмежавальнік крутоўнага моманту, усе астатнія не чапайце!
Прыкладаю змены:
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 14-05-2013 ў 08:23
ок, зараз ідзе зменены, абмежавальнік дыму авансы і ціск паліва.
Пачнем з абмежавальнікам дыму, калі глядзець у таблічнай восі x, памножанае на 0.1 вы ўбачыце, што паказвае на аб'ем паветра, надтачыць трохі вось, так? цяпер мы павінны пераадолець 1050mg, недахоп дабрацца да 1200 і папраўляе нейкую каштоўнасць папярэдні, каб зрабіць яго больш? можа рэгулявацца. Затым у карту змене кожнага слупка з наступныя рахункі: стацыянарныя afr, што вы хочаце, 16,5, не паліць, 14.5 паліць, затым, да прыкладу, атрымаць 1200 мг/паветра: 1200/14.5/0.85 тое, што вы атрымаеце змяшчаецца ў калонцы ніжэй.
вялікі сандра! максімальная прафесіяналізм? як заўседы ў тваіх тлумачэнняў! таму, калі вы хочаце падоўжыць восяў вы пу? рабіць? толькі па восі Y або X? затым ecu чытае крывыя дапаўненні?
Мовы smoke limiter, з дапамогай afr=16.5 і змяняючы апошнія тры слупкі з airflow ў памеры 1000 1100 i 1200 мг) і з фіксаванымі значэньнямі IQ адпаведна 71,30 78,43 і 85,56mm3 .
Smoke limiter.jpg
ок, выдатна, гадзін у rail і іх абмежавальнікі, паспрабуйце ўсталяваць 1400bar (максімум і толькі ў апошнім слупку), каб падняцца ў іншых (перадапошняя робіць заяўку))) а калі не проста шукаюць біты, якія робяць пераключыць машына, і павялічыць яго.
Я змяніў апошнія тры слупкі Rail Pressure f(IQ) і два Чыгуначныя Pressure Limiter f(IQ) і f(T_FUEL), як у прымацаваным малюнку.
Што тычыцца бітаў, якія робяць выключыце машыну, калі вы маеце на ўвазе Single Value Rail Limiter SVRL (72A6A) што ? значэнне 1350bar?
Калі ? cos?, я ўжо? зменены ў 1400bar, але існуе таксама і іншы SVRL (72A78) gi? усталяваны са склада ў 1450bar, вы ведаеце, выпадкова, што гэта?
Rail Pressure.jpg