правільна, цяпер выконвайце за іншыя рэчы, якія вы мне паказвалі, і фатаграфіі, я раю вам, каб загрузіць іх на вонкавы сайт, cos? у visioniamo-й? хутка!
правільна, цяпер выконвайце за іншыя рэчы, якія вы мне паказвалі, і фатаграфіі, я раю вам, каб загрузіць іх на вонкавы сайт, cos? у visioniamo-й? хутка!
ducato_2.3_130cv_noegr_mod5.rar
вось.., пасля вашых важных напрамкі(дзякуй вялікае за sandromarciano)..павінна быць поўнай,хто хоча даць нам адзін кругагляд і судзіць...
Па-мойму есць яшчэ іншыя рэчы выправіць, і я паўтараю, што 20 нм і больш? цяжка адчуваць сябе такім чынам я добра, па меншай меры, 50 нм, астатняе ідзе спрабаваў, калі адбыліся змены.
350 нм максімальнага крутоўнага яны, аднак, некалькіх, то гэта было б, па крайняй меры, каб зразумець, ці з'яўляецца змяненне выйшла, тады вы маглі б таксама зніжацца... у любым выпадку глядзіце самі, любыя іншыя выпраўлення, пералічвае заўседы пост, у якім табе снежня, я паказваў розныя адрасы, у прыватнасці тыя карты, што мне здаецца, звязаныя з egr
..усе тое, што вы мне паведамілі, я зменены,за выключэннем выпадкаў, менавіта дзве карты, якія вы лічыце egr таксама чаму? " сістэмы рэцыркуляцыі ог павінен быць зачынены(ці я памыляюся), ?у любым выпадку, як мага хутчэй нагрузка,прав сродкі, таксама з дыягназам ніжэй, і вы ведаеце, .. як вы Думаеце, есць праблемы пісаць што эбу з курыцай 2 ўсходні?
абсалютна няма, я выкарыстоўваю яго штодня, як асноўны інструмент, на мяжы, калі вы не ўпэўненыя, спачатку зрабіце рэзервовую копію bdm...
..мммм.. Не ніколі не рабіў.. Цяпер чытаю працэдура, патрэбныя спецыяльныя інструменты, як шаблоны і г. д.?
ня важныя, можна нават зварыць pinstrip, што вы далі ў пакаванні.