Старонка 11 з 15 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima
Вынікі 101-110 з 172

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    правільна, цяпер выконвайце за іншыя рэчы, якія вы мне паказвалі, і фатаграфіі, я раю вам, каб загрузіць іх на вонкавы сайт, cos? у visioniamo-й? хутка!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    правільна, цяпер выконвайце за іншыя рэчы, якія вы мне паказвалі, і фатаграфіі, я раю вам, каб загрузіць іх на вонкавы сайт, cos? у visioniamo-й? хутка!
    Сення вам не scoccio-ы?.. У бліжэйшы час..

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    ducato_2.3_130cv_noegr_mod5.rar

вось.., пасля вашых важных напрамкі(дзякуй вялікае за sandromarciano)..павінна быць поўнай,хто хоча даць нам адзін кругагляд і судзіць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Па-мойму есць яшчэ іншыя рэчы выправіць, і я паўтараю, што 20 нм і больш? цяжка адчуваць сябе такім чынам я добра, па меншай меры, 50 нм, астатняе ідзе спрабаваў, калі адбыліся змены.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Па-мойму есць яшчэ іншыя рэчы выправіць, і я паўтараю, што 20 нм і больш? цяжка адчуваць сябе такім чынам я добра, па меншай меры, 50 нм, астатняе ідзе спрабаваў, калі адбыліся змены.
    Для іншых рэчаў, каб выправіць вы хочаце змяніць мяне, і зроблены дрэнна ці яшчэ врі? Я не хачу перабольшваць,гэтыя сродкі носяць на спіне 40 цэнтнераў... Калі я не памыляюся, то пара, я павінен яе расходу ў тэорыі 320. У 350...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў гоку Visualizza Messaggio
    Для іншых рэчаў, каб выправіць вы хочаце змяніць мяне, і зроблены дрэнна ці яшчэ врі? Я не хачу перабольшваць,гэтыя сродкі носяць на спіне 40 цэнтнераў... Калі я не памыляюся, то пара, я павінен яе расходу ў тэорыі 320. У 350...
    350 нм максімальнага крутоўнага яны, аднак, некалькіх, то гэта было б, па крайняй меры, каб зразумець, ці з'яўляецца змяненне выйшла, тады вы маглі б таксама зніжацца... у любым выпадку глядзіце самі, любыя іншыя выпраўлення, пералічвае заўседы пост, у якім табе снежня, я паказваў розныя адрасы, у прыватнасці тыя карты, што мне здаецца, звязаныя з egr

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    350 нм максімальнага крутоўнага яны, аднак, некалькіх, то гэта было б, па крайняй меры, каб зразумець, ці з'яўляецца змяненне выйшла, тады вы маглі б таксама зніжацца... у любым выпадку глядзіце самі, любыя іншыя выпраўлення, пералічвае заўседы пост, у якім табе снежня, я паказваў розныя адрасы, у прыватнасці тыя карты, што мне здаецца, звязаныя з egr
    ..усе тое, што вы мне паведамілі, я зменены,за выключэннем выпадкаў, менавіта дзве карты, якія вы лічыце egr таксама чаму? " сістэмы рэцыркуляцыі ог павінен быць зачынены(ці я памыляюся), ?у любым выпадку, як мага хутчэй нагрузка,прав сродкі, таксама з дыягназам ніжэй, і вы ведаеце, .. як вы Думаеце, есць праблемы пісаць што эбу з курыцай 2 ўсходні?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    абсалютна няма, я выкарыстоўваю яго штодня, як асноўны інструмент, на мяжы, калі вы не ўпэўненыя, спачатку зрабіце рэзервовую копію bdm...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    ..мммм.. Не ніколі не рабіў.. Цяпер чытаю працэдура, патрэбныя спецыяльныя інструменты, як шаблоны і г. д.?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    ня важныя, можна нават зварыць pinstrip, што вы далі ў пакаванні.

Старонка 11 з 15 PrimaПерад ... 910111213 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •