Стар. 8 з 24 PrimaПерад ... 67891018 ... АпошняеUltima
Вынікі 71-80 231
    garret
    Guest
    нам! тады растлумачце, што накшталт праблемы, вы чулі пра яго працах, я да гэтага часу я чуў толькі станоўчыя думкі, але я стараюся ўлічваць усе магчымыя сведчанні, якія падтрымліваюцца факты, лагічна гаворка турбін афіцэраў, шмат у чым залежыць ад вытворцы, толькі ўчора я размаўляў з хлопцам, уладальнікам bmw 320d, які мантажуе kkk, зменены 3 у 50 000 км, пасля зрабіў змены ад яго, і не мае pi? былі праблемы, можа быць ? пашанцавала, але асабіста я веру ў поспех мала

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Іншая справа, але файлы ўстаноўка map3d і драйверы ecm titanium, маюць тыя ж функцыі? якое праграмнае забеспячэнне ? pi? дакладна?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    прывітанне, Марые
    вялікі дзякуй за ваш ўклад! так, я ўсе яшчэ swirl ў калектар...я не ўпэўнены, захочуць яе выдаліць, 159 ? gi? даволі млявы на нізкіх абарачэннях з-за яе вагі, я не хацеў бы, што вы тады дысплеі выглядалі буйней; ўзмацніць праблему.. для таго, каб быць добра, я павінен замяніць калектар з gi? без swirl, але не магу дазволіць сабе ў дадзены момант ;-)

Што тычыцца fap ж яго ўзяць? у дні

дзе я магу знайсці двух lim iq, аб якім кажаце?

У той жа час я зрабіў змены на аснове вашых саветаў!

- правільную карту rail
    - правільнае лямбда
    - лім пара злегку павялічваецца
    - карту turbo крокам max даведзены да 100 балаў
    - крокам карту педаль
    - час золата, час...нам лепш працаваць, спрабуючы calcolarmi добра час
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-05-2013 ў 22:31

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    бмв заўседы былі праблемы з турбінамі, прама ў майстэрні, c'? есць x5 з mitsupishi смажаны акунь? яны паклалі алей мала 10w40 і зрабіў перашкод на ўваходзе ў... негатыўныя меркаванні я чуў, але, улічваючы, што есць "relato de" я не прашу вярнуць...
    Цяпер вернемся RU у адваротным выпадку мы выкідаюць...

garret
    Guest
    перачытваючы я разумею, засталіся вельмі ў тэме, я прашу прабачэння, павел, heeheh я заўседы раблю перацягнуць некаторыя аргументы, pardon

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    ...
    цяпер у мяне няма часу глядзець на карту, але час ад врі не выкарыстоўвае іх усе, і калі вам вав карты акцыі вы можаце спакойна пакінуць іх у крычы, гэта трэба? знайсці абмежавальнікі расходу, вы знойдзеце адразу пасля абмежавальнікам крутоўнага моманту, іх там 2, у залежнасці ад фактару, лічыць, што вось выглядае як педаль. іншы ? у залежнасці ад тэмпературы вады.

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    бмв заўседы былі праблемы з турбінамі, прама ў майстэрні, c'? есць x5 з mitsupishi смажаны акунь? яны паклалі алей мала 10w40 і зрабіў перашкод на ўваходзе ў... негатыўныя меркаванні я чуў, але, улічваючы, што есць "relato de" я не прашу вярнуць...
    Цяпер вернемся RU у адваротным выпадку мы выкідаюць...
    ок, сандра, я люблю слухаць, заўседы абодва званы, і я думаю, гэта правільна, дзякуй за інфо канцы ot ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    ціхі гаррет не праблема для l OT ;-)

сандра дзякуй за прамыя, адразу бачу, калі я магу знайсці абмежавальнікі, што вы кажаце, вас..

Хлопцы, я зрабіў тур з дыягназам звязаны, мне здаецца, што карэкцыя фарсунак трохі высокая...можа быць, я павінен даць яму тонкай ачысткі...што скажаце? прыкладаю логі

correzione_inj.jpg
    correzione_inj_2.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    фатаграфіі, паменшаныя nn чытае нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга