Старонка 7 з 24 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima
Вынікі 61-70 231
    garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    і праўда, працы выдатныя, нават рэдагаваць трубаправоды алею для адаптацыі змазкі і ахладжэння на новы намаганняў, якія здзяйсняе турбіна, магазін вельмі добра і сур'езна.
    нават я быў настроены скептычна, як сандра, але, убачыўшы чалавека, кома працуе, я ricreduto капусты, ? праўдзівы мастак, у тое, што робіць

Citazione Першапачаткова Напісаў cicciogsr Visualizza Messaggio
    далей, што есць вы размяшчае спасылку cos? мы ўсе бачым, няма?
    не пу? па правілах, было б рэкламы?

некаторыя фатаграфіі з яго тварэнняў
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-05-2013 ў 08:32

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    * Tidus: ясна і ветлівы, як заўседы! дзякуй за вашыя парады, і крытыку на карту...на жаль, я яшчэ не магу спампаваць карту з зменамі, якія вы зрабілі, таму вам трэба? чакаць, каб дасягнуць паведамлення :-)
    У той жа час applicher? вашы парады, каб паспрабаваць зрабіць лепш карту, я абяцаю, што не толькі avr? каб спампаваць твая я спрабую дакладна :-P

Tidus, як толькі ў вас есць час, паглядзіце на гэта, будзе лепш
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-05-2013 ў 08:31

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я думаю, я зразумеў, да каго вы звяртаецеся, але я думкі вельмі супярэчлівыя, і я паўтараю, турбіны не павінен быць прыгожым, але і функцыянальным, для таго каб канструяваць турбіны, не проста пайсці ў пачуцце. Часта вырабляюць assurdit? нават найбуйнейшыя вытворцы кампутарнай тэхнікі, таму, калі мы гаворым апрацоўкі заўседы скептычна, нават, чаму? каб зрабіць добрую турбіну не проста балансаваць, але многія тэсты ў лабараторыі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    1E73B8 што? або лепш, што ты думаеш, што гэта?
    першую карту лямбда ? зменены ў станоўчы, я думаю, што вы зрабіце развагі, доказы яе 1500punti, то вы ўбачыце, як працуе...
    У чыгуначны па мне ? бескарысна, як змяненне, 1 акунь? не трэба, 2 чаму? у выпадку, калі змены, асабліва ў апошніх слупках.
    Час, як я іх? жыву на врі і спрабаваў бы шукаць абмежавальнікі. Затым абмежавальнікі крутоўнага моманту нізкіх коштах, і педаль бас...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Прывітанне, Сандра,
    1e73b8 ? пара падчас ўключэння ? змены, якія вы ? сталі неабходныя, так? мая 159 ? адзін з тых, якія мелі праблемы, пачынаючы цяжка ў халоднай.... пасля змены ў рух ? pi? наладзіць.. я ўзяў прыклад з двума картамі адной 159 2.4, дзе праблема была нашмат больш? акцэнтавана.. я знайшоў на врі з праблемай і врі aggirnata альфа, дзе змянілі гэтыя крывыя.

што тычыцца карту лямбда-разважаў я cos?: калі павышэнне на карце парог макс і diminuisco на парог min do да машыны-й? экскурсія значэння лямбда, так што калі пара запыце ? была дасягнутая, што можа знізіць выдатак паліва з большай колькасці? паветра, чым паліва...
    ? есць развагі? калі вы, як мне змяніць іх?

ок, час іх накласці? ori, я аналізую rail... вы звяртаецеся да лім паліва?
    lim пара і педаль бас свядома ў гэтую першую карту...адзін раз, думаю, у карту і разумею, працы incrementer? яшчэ :-)

дзякуй вялікі за вашу дапамогу!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    Прывітанне, Сандра,
    1e73b8 ? пара падчас ўключэння ? змены, якія вы ? сталі неабходныя, так? мая 159 ? адзін з тых, якія мелі праблемы, пачынаючы цяжка ў халоднай.... пасля змены ў рух ? pi? наладзіць.. я ўзяў прыклад з двума картамі адной 159 2.4, дзе праблема была нашмат больш? акцэнтавана.. я знайшоў на врі з праблемай і врі aggirnata альфа, дзе змянілі гэтыя крывыя.

што тычыцца карту лямбда-разважаў я cos?: калі павышэнне на карце парог макс і diminuisco на парог min do да машыны-й? экскурсія значэння лямбда, так што калі пара запыце ? была дасягнутая, што можа знізіць выдатак паліва з большай колькасці? паветра, чым паліва...
    ? есць развагі? калі вы, як мне змяніць іх?

ок, час іх накласці? ori, я аналізую rail... вы звяртаецеся да лім паліва?
    lim пара і педаль бас свядома ў гэтую першую карту...адзін раз, думаю, у карту і разумею, працы incrementer? яшчэ :-)

дзякуй вялікі за вашу дапамогу!
    я рады, што карту запальвання быў зменены свядома, часта сустракаюцца зменены, чаму? абмяняць чисс? якую карту на дызельнае паліва...

Карта лямбда-я зрабіў яшчэ некалькі крокаў учора, чаму? таксама я верыў, што яны працуюць, як вы сказалі, што вас, таму я паставіў карту "high lambda", каб мець 20/1, а іншы я пакінуў арыгінальны, вынік машына была chiavica, ішла ў павольным тэмпе, а затым усе разам eplodeva, затым я паглядзеў лепш damos, і я зразумеў, што першы працуе з пэўным выдаткам дызельнага паліва, другі з другога, так што я думаю, што лепш змяніць такім жа чынам.

Для разраднік меў на ўвазе, што вы павінны знайсці фільтры дызель, есць, па меншай меры, 2 актыўных.

Пара, а не толькі ў пачатку вы павінны даць больш, у адваротным выпадку вы не разумееце, нават не разумееце, калі змены не працавала або калі не хапае яшчэ нейкі абмежавальнік...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне, я спрабую даць вам мой сціплы ўклад...у мяне такі ж рухавік, на брава...
    тады, педалі, ты спытаў мала, чым нічога...? сапраўды амаль ori...
    lim пара пу? ісці, але ў вас яшчэ есць запас...
    карта лямбда-выразы, як gi? ад сказаў сандра, з'яўляюцца памылковымі
    час ўпырску, я не кажу...зрабіце спачатку знайсці карту 150cv, што ў вас ужо есць? час для 100mm3 і скапіяваць
    ціск турбо, я я хацеў бы выдаліць нейкі момант...cos? я ведаю, што ? р? altina
    ціску ў рампы, вярніце яго арыгінал да 2500 абаротаў (помпа hp працуе на размеркаванне, і смактаць магутнасці...калі прапануеце больш ціск, яна паглыне? вялікая магутнасць)

вы павінны знайсці два лім IQ...

PS гэтая машына мае яшчэ завіхрэнні ва впускном калектары?

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    я думаю, я зразумеў, да каго вы звяртаецеся, але я думкі вельмі супярэчлівыя, і я паўтараю, турбіны не павінен быць прыгожым, але і функцыянальным, для таго каб канструяваць турбіны, не проста пайсці ў пачуцце. Часта вырабляюць assurdit? нават найбуйнейшыя вытворцы кампутарнай тэхнікі, таму, калі мы гаворым апрацоўкі заўседы скептычна, нават, чаму? каб зрабіць добрую турбіну не проста балансаваць, але многія тэсты ў лабараторыі...
    зірніце на паведамленні, я не думаю, што той, хто вы кажаце, то калі вы зробіце карабель, і вы лепш, чым ен ? яшчэ адзін пытанне, я бачыў чалавека, некаторыя з яго работ і размаўляў з хлопцамі, якія выканалі работ у яго, я не люблю казаць пра чуткі,я люблю памацаць рукамі і ўбачыць рэчы ў твар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    зірніце на паведамленні, я не думаю, што той, хто вы кажаце, то калі вы зробіце карабель, і вы лепш, чым ен ? яшчэ адзін пытанне, я бачыў чалавека, некаторыя з яго работ і размаўляў з хлопцамі, якія выканалі работ у яго, я не люблю казаць пра чуткі,я люблю памацаць рукамі і ўбачыць рэчы ў твар
    гэта было тое, што я думала!
    Я не канкурэнт, вядома, не атрымліваецца, ці я мяняю турбіны, але я сачу цяпер курс turbomacchine, і l? я зразумеў, лік параметраў, якія ўплываюць на працу турбіны/кампрэсара, што значна вышэй, чым тое, што пу? прыехаць толькі адзін рамеснік, як ведаў, так і для абсталявання для эксперыментаў і разліку... Для гэтага я аддаю перавагу браць турбіну, афіцэр, што я дакладна ведаю, праца avr?, калі андрэ? у surge і бітком, у агульным, я аддаю перавагу выдаткаваць€ 200-й? але есць прадукт, які я ведаю, як яна працуе і як прымусіць яго працаваць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім,
    спрабуючы прытрымлівацца незлічоныя парады і аналізаваць карты, напрыклад, знойдзеных у сеткі, я спрабаваў рабіць карту для майго аўтамабіля, я хацеў бы атрымаць меркаванне ад pi? спецыялістаў тут на форуме...

Мае намер у рэалізацыі карты ? вырашыць вядомы пытанне маей panterona, памерла на малых абарачэннях, спрабуючы таксама надаць ей больш? коней таксама пра панесены.
    Я спрабаваў захаваць час ўпырску дастаткова нізкія для таго, каб трымаць трохі выдатак (калі б я мог паменшыць яе памер у далейшым я б не пярэчыў).
    У modifice на карту крутоўны момант пры старце ? была адпаведным чынам зменена, каб пазбегнуць пашкоджання махавік падчас пуску (я замяніў у мінулым месяцы, так? лучился шмат, і разарвала, нягледзячы на трэння не было, то cos? зношаны).
    Гэта апошняе змяненне ? gi? пратэставана і я павінен сказаць, што цяпер праблема вібрацыі і strattonamenti ў запуску ? вырашана.

Што тычыцца карты, максімальны дыму я нічога не чапалі, так як я не зусім разумею, як яны працуюць..

Чакаю з нецярпеннем вашыя каментары, крытыку і парады!!!!

Прыкладаю на ВРІ і MOD
    Прывітанне Павал я таксама 159_150CV таксама пакутуе ад яе праблем, дрымотнасць нізкіх абарачэннях, што праграмнае забеспячэнне вы карыстаецеся для адлюстравання? мне нейкі савет?

З павагай hyrosat

Старонка 7 з 24 PrimaПерад ... 5678917 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •