прывітанне, хлопцы, я адпраўлю файл 159, што я, змяніўшы прама зараз дайце мне некаторы меркаванне, лічыце, што яшчэ fap і што я павінен выдаліць, але пакуль я не знайшоў дзе
паглядзець ўкладанне ніжэй
прывітанне, хлопцы, я адпраўлю файл 159, што я, змяніўшы прама зараз дайце мне некаторы меркаванне, лічыце, што яшчэ fap і што я павінен выдаліць, але пакуль я не знайшоў дзе
паглядзець ўкладанне ніжэй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-05-2013 ў 09:08
прывітанне,
я пакуль не магу праглядаць ўкладанні, таму я не магу даць вам погляд на карту, я магу сказаць вам, што для вашага аўтамабіля fap, яго можна выдаліць без праблем з ecusafe... ? адзін з тых аўто, што такое праграмнае забеспячэнне працуе лепш.
добры дзень, павал 159 асабіста я не ведаю, колькі разоў я спрабаваў ecusafe, але не працуе, нават дэма-версію з сайта, ўсталеўваю, але не адкрываецца я не ведаю, як
пошук таксама на ******..я знайшоў яго досыць легка і працуе...ECUSAFE для ўсіх
Дазвольце мне ведаць, калі вы можаце знайсці яго
нумару hw і sw мае свой блок кіравання? cos? можа быць, я бачу, калі я магу даць вам руку indicandoti адрасы, на якім дзейнічае ecusafe
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-05-2013 ў 08:23
дзве архівы пашкоджаны, таму я не магу іх убачыць,не трэба nominarli.rar але zipparli з rar.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
прабачце, я перайменаваныя, і цяпер я, змешчаных у архіў
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-05-2013 ў 09:08
мадона бойню ў камплекце ўсе, лопнуў,некалькі крокам і адмоўныя recoveri запэўніў,seghettamenti і fumera'.
Апошні раз рэдагавалася admin; 13-05-2013 ў 09:49
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
павелічэнне адмоўных ідуць добра, у тым сэнсе, што павінны быць адмоўныя, праблема ? што яны перабольшваюць, каб мець dpf, то авансавыя плацяжы не служаць нічога, cos? высокія (у асноўным, чаму? працягласць ўпырску ? нязменнай)...
Ціск ў магістралі rail ? allucinantemente і залішне высокай абмежавальнікі не адпавядаюць належным чынам, egr parzializzata, але я сумняваюся, гэта было сапраўды тое мэтай?
Мы заключаем з duty clycle зменнай геаметрыі (ECM "часы overboost"), які будзе мець пікі і ціск у паўсядзенным выкарыстанні перабольшаныя...
вау дзякуй усім x, што адказалі мне і першая карта, што я раблю, толькі без ніхто, што я дзе-то прамая