біт у файле ? быў крануты, што памылкі вы апынецеся ў дыягностыцы
біт у файле ? быў крануты, што памылкі вы апынецеся ў дыягностыцы
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
памылка: P2454 ланцуга дыферэнцыяльнага ціску нізкі ўзровень сігналу
P1622 ідэнтыфікацыі иммобилайзер не адпавядае
у дыягностыцы супрацьціск заўседы стабільны 119.85 мбар.....на жаль, не магу ўбачыць, экіпіроўка...nn ce sta ў якасці параметру....(texa і tecnomotor)
савет ? каб купіць інтэрфейс, нават курыца 2 клон робіць сваю працу добра, і калі менавіта вы яго прафесіі ripaghi ў бліжэйшы час. Пасля запісаць у файл no fap добра.
але файл ori вам даваў гэтыя памылкі?
па-мойму ў вас праблема ў праводцы датчыка перападу ціску ці сам датчык, паспрабуйце scaccare la spinetta, або, як мінімум, правярае на наяўнасць кароткага замыкання або памяняць датчык, потым P1622 ? зусім іншая гісторыя,за гэтыя выпрабаванні і, вы ведаеце, што
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Я вярнуўся аўтамабіль гарыць і з памылкай (з-за fap які пракраўся калега)...я звязаўся з імі і сказаў, што ен толькі прабілі fap, так як ен быў засорен і разбурыў дзве турбіны.....я ўжо спрабаваў іншы датчык dpf, але нічога не рабіць....., звязаўшыся з дапамогу alientech мне сказалі, што памылка здымае аўтаматычна ухіляючы fap ад ecu......і то таму што закон заўседы супрацьціск?
прабачце, хлопцы, але, можа быць, што ў мяне праблемы гледжання я,у два файла, размешчаныя карыстальнікам alfiuccio я бачу:
1 файл цалкам врі
1 файл з толькі адлюстраванне няпоўнай і развагі пра тое, што я цалкам не згодны
цяпер мае пытанне:
але дзе, чорт вазьмі, і defap?
тады адказваю карыстачу alfiuccio,калі вы кажаце, што прачыталі з kess slave і адпраўляецца alientech, што гэта ваш майстар, як ніколі два файла не шыфруюцца?
файлы ложку з slave-іх можа ясна толькі ваш майстар, таму нават не іншы майстар можа зрабіць гэта, але толькі тых, хто звязаны з табой,то я не разумею, чаму з mpps вы не можаце пісаць на гэты эбу, што яна цалкам сумяшчальная з mpps, хоць і трохі рызыкоўна для страты кадоўкі фарсунак,акрамя таго, яны казалі, што файл прачытаны вас і мод,але які гэты файл, калі ў вас есць толькі файл залатых і адзін мод ад іх?
затым, каб вы далі савет, цяжкі,калі чытаць файл эбу,пасылалі іх для defap,затым перайдзіце ў канца ford, каб зрабіць абнаўленне і, нарэшце, напішыце, defap, зробленыя імі на 99% блокаў эбу,у любым выпадку, звяжыцеся з намі ў info*professionalchiptuning.net што мы бачым, вырашыць гэтую праблему ў найкароткія тэрміны.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-05-2013 ў 23:06
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
msport не дрэнна паглядзець, калі вядома, файл врі ? роўна тое, што я паслаў вам, я для defap, толькі, што мой вынік, як я казала раней ? вельмі добра (без шпіен і без recovery
Прывітанне msport я ясна некаторыя моманты.....у мяне есць mpps v3, што закон цалкам гэтыя ecu....праблема заключаецца на запісы (памылка запыце па-за дыяпазону) нават у 5 (mpps) ажыццяўляе запіс....спачатку я прачытаў з mpps...я правялі no fap з раз і зроблены мод (скажам, поўны)....nn potento выканаць запіс я павінен быў прачытаць файл врі з slave і ў той жа час я паслаў мой мод + nofap такім чынам, што іх я мог зрабіць "капіяваць" і " уставіць" мой мод у фармаце slave......Яны мне адказваюць, што калі-nn працуе на гэтых эбу і што б змяніў мой мод-файлы (я маю на ўвазе адлюстраванне).....дасылае мне файл mod (зрабіў з іх) у фармаце slave і пасля запісу я перачытаў файл з mpps.....вось чаму два файла, якія я адправіў nn шыфруюцца....мой мод файл быў нашмат больш поўным, чым тое, што яны зрабілі і што-то я не разумею іх defap зусім іншае, чым тое, што я зроблена з раз....