ок думку, добрае тлумачэнне, як заўседывыдатна!
ок думку, добрае тлумачэнне, як заўседывыдатна!
у мяне есць сябар, які рамантуе мадыфікацыі і дасягае поўнага турбокомпрессоры і частцы прыбудовы, есць пэўныя параметры, якія неабходна выконваць, каб не мець праблем, для гіпатэтычнай змяненне турбіна арыгінал, ен робіць апрацоўкі 2 гайкі, ўпускаючы і выпуску, замяняе слуп арыгінальны з адным з тытана дагавор спецыяльна і sotituisce усе кампаненты, такія як падшыпнікі ўтулкі і "cos? называюцца" з іншымі, занадта вялікі, акрамя таго, дзеянне алею, якое змазвае восі, будзе цалкам перагледжаны і аптымізаваны такім чынам, каб, напрыклад, экскурсія на аўтамабілі на пытанне вы можаце? спакойна трымаць ціск 2,5 бар канстанты з піка да 2,8, не дрэнна, я б сказаў, лагічна сістэма ўсмоктвання і выхлапу павінны быць перагледжаны і аптымізаваныя да самае лепшае для таго, каб выкарыстоўваць увесь патэнцыял турба
я змяніў карту, як бы я soft тып мод часоў, што вы хочаце зрабіць гэта, вы паглядзіце, як я зрабіў гэта, мы кажам, што ? агульны больш ці менш
у залежнасці ад зша, каб дабрацца да 2,5 бар канстанты? і км, перш чым вы пашкодзілі?
Я, як правіла, яны песімістычныя на апрацоўку турбін, орган-й? комплекс таго, што здаецца, не проста пашырыць трохі трубаправоды, паставіць крыльчатку-й? грос, а затым, магчыма, прыбудзе ў бітком дынаміка...
мае свой сайт у сеткі інтэрнэт і робіць прэпараты таксама вельмі павышае, балансаваць ? зроблена залежнасці ад 300.000 абаротаў да 400 000 для тых, pi? імкнення, у адрозненне ад многіх робіцца 2 разы, першы проста слуп, а затым на ўвесь асноўнай восі, я кажу толькі, што ен мае dobl? з 2,5 бар канстанты і 300 000 км, не праблема ;-)
па якіх крытэрах усталяваным, што першапачатковае значэнне авансавых абмежаванні магутнасці? для мяне ? увага, мала даверу... дызайнер увеў гэтыя значэння, каб надаць, па меншай меры, 75 мм^3 у прынцыпе карысна згарання, што можа дазволіць уключыць у расход ўводзілі без fumosit? без вытворчасці несгоревшего і па адэкватнай rumorosit? шум... рахункі не вяртаюцца, і вы, здаецца, больш? высокія, чаму? тых, хто кажа, што не p? высокія, каб працягваць ўводзіць некалькі градусаў пасля вмт?.... цяпер, калі мы павялічваем аб'ем на працягу determiato дыяпазон не c'? трэба адаптаваць іх інакш ? ... гуляць ціску турба ідзе так жа добра? не заўседы ? проста залежыць, што вы хочаце атрымаць... загадзя ? дрэнны звер, калі з-пад кантролю, вы trvi фон ціску ў цыліндрах і тэмпературы выхлапных газаў, якія доўга я магу нанесці шкоду... асабліва на выпускных калектараў ... усе суправаджаецца прыгожай ногі f? добры салата..
таксама будуе крыльчаткі ўсмоктвання з розных матэрыялаў, у тым ліку эргаль, атрыманай ад поўнай ;-) спытайце ў папярэдніх гульнях серыі, ен бачыў некаторыя яго працы, з'яўляюцца творамі мастацтва
і праўда, працы выдатныя, нават рэдагаваць трубаправоды алею для адаптацыі змазкі і ахладжэння на новы намаганняў, якія здзяйсняе турбіна, магазін вельмі добра і сур'езна.
далей, што есць вы размяшчае спасылку cos? мы ўсе бачым, няма?