Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 32 11-20

Абмеркаванне: Ford focus 1.6 Tdci no fap

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    біт у файле ? быў крануты, што памылкі вы апынецеся ў дыягностыцы
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    памылка: P2454 ланцуга дыферэнцыяльнага ціску нізкі ўзровень сігналу
    P1622 ідэнтыфікацыі иммобилайзер не адпавядае
    у дыягностыцы супрацьціск заўседы стабільны 119.85 мбар.....на жаль, не магу ўбачыць, экіпіроўка...nn ce sta ў якасці параметру....(texa і tecnomotor)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    савет ? каб купіць інтэрфейс, нават курыца 2 клон робіць сваю працу добра, і калі менавіта вы яго прафесіі ripaghi ў бліжэйшы час. Пасля запісаць у файл no fap добра.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    але файл ori вам даваў гэтыя памылкі?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    але файл ori вам даваў гэтыя памылкі?
    гэта ? таксама добры пытанне

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    па-мойму ў вас праблема ў праводцы датчыка перападу ціску ці сам датчык, паспрабуйце scaccare la spinetta, або, як мінімум, правярае на наяўнасць кароткага замыкання або памяняць датчык, потым P1622 ? зусім іншая гісторыя,за гэтыя выпрабаванні і, вы ведаеце, што

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Я вярнуўся аўтамабіль гарыць і з памылкай (з-за fap які пракраўся калега)...я звязаўся з імі і сказаў, што ен толькі прабілі fap, так як ен быў засорен і разбурыў дзве турбіны.....я ўжо спрабаваў іншы датчык dpf, але нічога не рабіць....., звязаўшыся з дапамогу alientech мне сказалі, што памылка здымае аўтаматычна ухіляючы fap ад ecu......і то таму што закон заўседы супрацьціск?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прабачце, хлопцы, але, можа быць, што ў мяне праблемы гледжання я,у два файла, размешчаныя карыстальнікам alfiuccio я бачу:
    1 файл цалкам врі
    1 файл з толькі адлюстраванне няпоўнай і развагі пра тое, што я цалкам не згодны
    цяпер мае пытанне:
    але дзе, чорт вазьмі, і defap?
    тады адказваю карыстачу alfiuccio,калі вы кажаце, што прачыталі з kess slave і адпраўляецца alientech, што гэта ваш майстар, як ніколі два файла не шыфруюцца?
    файлы ложку з slave-іх можа ясна толькі ваш майстар, таму нават не іншы майстар можа зрабіць гэта, але толькі тых, хто звязаны з табой,то я не разумею, чаму з mpps вы не можаце пісаць на гэты эбу, што яна цалкам сумяшчальная з mpps, хоць і трохі рызыкоўна для страты кадоўкі фарсунак,акрамя таго, яны казалі, што файл прачытаны вас і мод,але які гэты файл, калі ў вас есць толькі файл залатых і адзін мод ад іх?
    затым, каб вы далі савет, цяжкі,калі чытаць файл эбу,пасылалі іх для defap,затым перайдзіце ў канца ford, каб зрабіць абнаўленне і, нарэшце, напішыце, defap, зробленыя імі на 99% блокаў эбу,у любым выпадку, звяжыцеся з намі ў info*professionalchiptuning.net што мы бачым, вырашыць гэтую праблему ў найкароткія тэрміны.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-05-2013 ў 23:06
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    Вось мой мод + no fap, што я паслаў іх, і мне давялося ператварыць у фармаце slave (каб у далейшым пісаць з kess)
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alfiuccio Visualizza Messaggio
    Вось мой мод + no fap, што я паслаў іх, і мне давялося ператварыць у фармаце slave (каб у далейшым пісаць з kess)
    але,паўтараю, першы мод-файлы, якія вы адправілі, зрабілі з іх ты бачыш defap? я яго не бачыў і ў гэтым і праблема, разумееце?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •