be што ? абмежавальнік, што вы робіце scuadra для таго, каб lavoprare свабодна з карты педаль, калі, напрыклад, уладальнік autro, іх не хвалюе, расцягнуць вы так, калі ўладальнік хоча сваей, каб працягнуць яшчэ трэба auemtnare крутоўны момант на высокіх няма-нічога не рабіць, працуючы карты педаль і абмежавальнікамі, калі мы працуем часы inj мы будзем працаваць на час, звязаныя з ціскам, якое вы атрымаеце з максімальнай quanitta ўпырску на гэтых абарачэннях интерполируя значэння часу inj і карту rail, так я бачу, што да 4000 абаротаў 80mm3-ду-1600 barm затым іду на карту часоў inj ў 80mm3 і 1600 бар і даю больш часу ўпырску, але я аддаю перавагу працаваць абмежавальнікі і карты педаль, магчыма, moddando i break point, то ceeto калі вы хочаце, каб падняцца так шмат, але сапраўды так, то трэба змяняць час, а затым, каб надтачыць, вы павінны таксама праверыць anticipia 4000-4500 абаротаў, таму што часта высокія прымацаваныя, каб затармазіць рухавік да тых абаротаў, ін'екцыі, часта ў канчатковым выніку да вмт, затым ен здымае трохі ancitipo як вы ? павялічыў час inj calcolandolo ступені, як
Tidus у прынцыпе вашы развагі не робіць раз..пяро застаюцца абмежаванні engineering, калі я карту, разлічыўшы ўсе да дасканаласці, каб даць 35кг крутоўнага моманту пры 5000 абаротах, напрыклад, безумоўна, змог бы прынесці рухавіка больш за 6000 раз запушчаны, калі не належным чынам абмежаваны... і праўда, што ўжо мяжа расходу фарсунак, таму, тормаз, але не дастаткова, і rischierei падзяліць усе.. вось чаму, як вы кажаце, вас з дома авансы даюць, высокія рэжуць пару лімітам і карту педалі.
Ps
Мая не і крытыку, але толькі развагі...вы ведаеце, што вашыя парады вельмі каштоўныя для мяне :-)
вельмі тармозяць таксама авансавыя плацяжы, такім чынам, ен таксама працуе, каб тыя, калі вы паглядзіце на карту, што ў вас пасля 5000 абаротаў крутоўны момант запыту
па якіх крытэрах усталяваным, што першапачатковае значэнне авансавых абмежаванні магутнасці? для мяне ? увага, мала даверу... дызайнер увеў гэтыя значэння, каб надаць, па меншай меры, 75 мм^3 у прынцыпе карысна згарання, што можа дазволіць уключыць у расход ўводзілі без fumosit? без вытворчасці несгоревшего і па адэкватнай rumorosit? шум... рахункі не вяртаюцца, і вы, здаецца, больш? высокія, чаму? тых, хто кажа, што не p? высокія, каб працягваць ўводзіць некалькі градусаў пасля вмт?.... цяпер, калі мы павялічваем аб'ем на працягу determiato дыяпазон не c'? трэба адаптаваць іх інакш ? ... гуляць ціску турба ідзе так жа добра? не заўседы ? проста залежыць, што вы хочаце атрымаць... загадзя ? дрэнны звер, калі з-пад кантролю, вы trvi фон ціску ў цыліндрах і тэмпературы выхлапных газаў, якія доўга я магу нанесці шкоду... асабліва на выпускных калектараў ... усе суправаджаецца прыгожай ногі f? добры салата..
дакладнае авансавыя плацяжы вельмі высокія, і пара запыце нуля робяць абмежавальнік...? паспрабуйце павялічыць крутоўны момант у гэтым дыяпазоне і паменшыць авансы паглядзець, як ен страляе праз клапаны з багажніка :-)
вядома, у гэтым выпадку, але, вядома, я не раблю!! я, як правіла, заўседы даюць таксама мала высокіх, але калі карты як карты большасць людзей, што толькі павялічвае час застаецца цяжка абмежаваць, вы павінны працаваць rail і карту пераўтварэнні, калі замест працы карту педаль і абмежавальнікамі сябе кіраванне, як вы хочаце, адкрыйце ўсе абмежавальнікі, абмежавальнік крутоўнага моманту, 500nma камандзе, а затым вы зробіце карту педаль як хочаце, пар да 3500/4000, якія затым спускаюцца a4000 і пасля да 5200 залатых, асабіста я спыніўся на 3500, бо не цікавіць мяне?участку, у 4000-4500-5000 даю 30 іна nm метро больш правільным, калі спатрэбіцца, з авансаў +1 да 4500, што ever тормаз, нават нягледзячы на павелічэнне дызельнае паліва ўпырскваецца з дапамогай карты педаль, такім чынам, час ўпырску, але так, што ecu разлікі
Tidus вы гэтага не робіце, чаму? працу ў іншай логіцы, і я павінен сказаць, што ваш спосаб працы мне падабаецца, хоць я аддаю перавагу разважаць такім жа чынам, многія? яны працуюць наадварот і паглядзець, што прыгожыя пашкоджанні, якія ствараюць :-)
хлопцы, вось мая картка, а таксама некаторыя дадатковыя штрыхі на аснове вашых саветаў...на што гэта падобна?
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-05-2013 ў 20:20
пошту файл врі
c'? таксама ў першым пасце ў папярэдніх гульнях серыі, а вось
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-05-2013 ў 20:21