Старонка 4 з 14 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima
Вынікі 31-40 з 137

Абмеркаванне: Адмова P0091 Fiat Bravo 1.9 150CV

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў bravosport150 Visualizza Messaggio
    яны портэр? машына з pompista

хлопцы, пытанне, калі ў ТЭС я месца дзеяння, дзе ен кажа: замена эбу і фарсункі, што рабіць?
    Чаму? сення я спрабаваў, але пасля першага праходжання я адмяніў...што можа здарыцца?

Я не думаю, не здарылася нічога сур'езнага... можа быць, прымушае адаптацыі poratta, але ўпэўнены, не вырашайце нічога, калі праблему ? у ****llo механік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    Citazione Першапачаткова Напісаў bravosport150 Visualizza Messaggio
    яны портэр? машына з pompista

хлопцы, пытанне, калі ў ТЭС я месца дзеяння, дзе ен кажа: замена эбу і фарсункі, што рабіць?
    Чаму? сення я спрабаваў, але пасля першага праходжання я адмяніў...што можа здарыцца?
    прывітанне.... дзе вы знаходзіцеся? я вырашыў праблему на мінулым тыдні на 159, меў карту нязначна, і, як гінуў зак праблема апынулася... .... дзе ты?? мы хочам разабраць помпа dell высокага ціску.... а што тычыцца выпраўлення фарсунак на 90% вырашыць шляхам дадання асадкі для інжэктараў і з скінуць налады autoadattativi ўнутры эбу рухавіка.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    я апуліі, а ты?
    я не разумею, што азначае гэтая фраза: мы хочам разабраць помпа dell высокага ціску

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    праблема заключаецца ў помпа высокага ціску.... варта разабраць і зрабіць яе ўбачыць pompista брава... вы вырашае праблему.... але, каб павярнуць помпа да школы трэба зняць з машыны, я ў марцы.... трохі lontanucci!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    Вы irregolarita да мінімуму? Калі вы гарачы або халодны?
    На жаль, я не магу бачыць яшчэ ўкладання...маючы карту, каб я мог даць руку на... 2мм выпраўлення сэнсе, а можа быць што-то разгледзець на карце.
    калі вы можаце выслаць мне карту ў pvt даю яму паглядзець...я ўжо было ж праблема і ў мяне вырашаны, то спроба не катаванне

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    Вы irregolarita да мінімуму? Калі вы гарачы або халодны?
    На жаль, я не магу бачыць яшчэ ўкладання...маючы карту, каб я мог даць руку на... 2мм выпраўлення сэнсе, а можа быць што-то разгледзець на карце.
    калі вы можаце выслаць мне карту ў pvt даю яму паглядзець...я ўжо было ж праблема і ў мяне вырашаны, то спроба не катаванне
    дзякуй за вашу шчырасць", але калі ты чытаў правілы, ты ведаеш, што не можа адправіць файл у лічку.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    хлопцы, тут есць два плыні думкі, хто кажа, што залежыць ад карты і той, хто кажа, што ? помпа высокага ціску, цяпер спрабую новую карту...паглядзім, як пойдзе, і я дам вам ведаць.

rego88 але колькі часу сыходзіць, каб зрабіць гэтую працэдуру і колькі dindini служаць прыкладна? Праблема ? што машына служыць мне ўсе дд, вось чаму? яшчэ не я вырашыў адправіцца з pompista
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 11-05-2013 ў 17:47

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    *msport:
    прабачце, але я не ведаў, не мог папрасіць файлы...я не чытаў добра пастановай відавочна..
    Дзякуй за інфармацыю ў любым выпадку :-)

*bravosport150: я вам спачатку прывесці свой аўтамабіль ад pompista, з якога вы праводзіце, безумоўна, я паспрабую, каб загрузіць карту на врі і пераканайцеся, што няспраўнасць не ўзнікае cos? вы можаце зразумець, дзе праблема... не паспрабаваць іншыя карты, мод, які не мае сэнсу ў гэтым выпадку.
    Калі з врі машына ў парадку, можна выключыць праблемы з помпай і шукаць анамаліі на карце.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    калі машына ў парадку з арыгінальнага файла, не заўседы азначае, што праблема была развязана з файла зменены, або, дакладней, зменены файл можа прычыніць l памылка, але проста таму, што? які-небудзь орган або датчык ў канцы жыцця.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    вы на самой справе ад золата, не ? прадстаўлены памылкі, але пу? быць, што ў пэўных абставінах і з параметрамі зыходнага дэфекту не будзе на плаву, але сыходзіць, калі c'? тое, што просіць-й? арыгінальнай карты, я раблю апошні тэст, з дапамогай гэтай карты, то курс фільтра дызельнага паліва і выкарыстання прысадак ў дызельнае паліва, і калі яшчэ ў вас памылка, я іду прама ад pompista, заўседы, калі я магу знайсці які-небудзь дд ******...

Старонка 4 з 14 PrimaПерад ... 23456 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •