Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23

Абмеркаванне: Зразумець ecu з dpf off

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63

Зразумець ecu з dpf off

Прывітанне,
    адзін купіў 500 1.3 MJT 75c дылер месяцы назад,загарэўся ўчора індыкатар рухавіка збіраецеся зрабіць дыягностыку з сталевы алхімік мне паведамілі, масы паветра,мы памянялі расходомер, але самае дзіўнае, што ў сталевы алхімік не адзначана, egr
    у pi? кажа мне, што кожны раз, калі машына робіць паліце белая і аднаўляецца без папярэджання ,чытаючы розныя абмеркавання на форумах, я думаў, што быў выдалены сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf няправільна c'? спосаб, каб высветліць, ці не быў ен выдалены або няма,на жаль, я магу ўсталяваць толькі адзін MPPS v5
    дзякуй усім за супрацоўніцтва

Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Адключыць fap і паглядзець, калі ? апусцелі!
    Для egr ved? % адкрыцця, калі ? была зачынена, вы дар?: адключана або 2% фіксаваны.
    Або пошта файла чытайце ў bdm!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    Тады ў дыягназе бяздзейнасці ,проста ў мяне мала часу кіравання fap
    на жаль, не ў мяне вытворчасць і я нават не ведаю, чытаць у bdm...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    каб убачыць, калі ? быў выдалены праз sw quarda дыягназ працэнт засмечвання, павінна быць блізкая да 0.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Калі вы выкарыстоўваеце TEXA і выдаленне DPF ? правільна, перш за ўсе, есць памылкі і ў pi? усе налады
    пра DPF няма.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    63
    Бачачы, з TEXA параметры dpf есць яшчэ і кажа мне, засмечвання FAP 60% і тыпу тыдзень таму, да машыны, прыйшоў і алей вышэй ****llo але індыкатар dpf не вы ? менавіта гарыць, а не таксама TEXA мне кажа, неактыўнай egr

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    САРДЗІНІЯ
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў MOT Visualizza Messaggio
    Бачачы, з TEXA параметры dpf есць яшчэ і кажа мне, засмечвання FAP 60% і тыпу тыдзень таму, да машыны, прыйшоў і алей вышэй ****llo але індыкатар dpf не вы ? менавіта гарыць, а не таксама TEXA мне кажа, неактыўнай egr
    І быў выдалены DPF, дрэнна!!! Для мяне ен быў зняты толькі DTC, я зрабіў два тыдні таму ці ўніз, і калі вы ўваходзіце ў дыягностыцы не існуе нічога, павінен вам сказаць, DPF няма, попелу няма, і г.д. і да т.п. Будзьце асцярожныя, не звязвайцеся на гэтыя аўтамабілі есць небяспека ўзгарання!!!!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    Яны не важдаўся.. І не дабіліся поспеху ў сваіх намерах....
    Раю адразу прачытаць у Bdm або знайсці арыгінальны файл і пакласьці яго прымацаваныя....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    185
    на fiatescuscan есць некалькі параметраў, якія ўплываюць на сістэмы рэцыркуляцыі ог, некаторыя з іх на некаторыя машыны, а таксама ў залежнасці ад тыпу інтэрфейсу не працуюць належным чынам, паспрабуйце кантраляваць таксама і іншыя запісы на egr, той, які вам паказвае на адкрыцце клапана павінна працаваць, нават калі сістэмы рэцыркуляцыі ог ? адключаная або зачынена механічна.
    Нармальна ці гэта ? быў зачынены з-карце вы можаце апынуцца ў двух сітуацыях:
    1 - заўседы ў нуль некаторыя пікі некалькіх мілісекунд да 3%
    2 - заўседы 2%

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    хутчэй за ўсе, машына мае шланг defap, але не мае defap поўную карту. Аднак хачу адзначыць, што не ? гэта неабходна для таго, каб атрымаць defap працуе на гэтых рухавіках мы павінны мець дадзеныя не ад дыягназу, ******* напрыклад, выдаленне dpf, пакідаючы актыўныя параметры...

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •